Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΦόρουμ για την ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής τουριστικής συνεργασίας

Φόρουμ για την ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής τουριστικής συνεργασίας

Στο επίκεντρο του τουριστικού και επιχειρηματικού φόρουμ, που διοργανώνεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 20ής `Philoxenia`, θα βρεθεί η ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού..

Στο επίκεντρο του τουριστικού και επιχειρηματικού φόρουμ, που διοργανώνεται την Παρασκευή στη<...> Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 20ής `Philoxenia`, θα βρεθεί η ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, αλλά και η γενικότερη αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών, ιδιαίτερα στην περίοδο μεταξύ των Ολυμπιακών της Αθήνας και του Πεκίνου.

Ειδικότερα, το τουριστικό φόρουμ Ελλάδας – Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, με τίτλο “Από την Αθήνα στο Πεκίνο: Η Ολυμπιακή Γέφυρα”, διοργανώνεται από την εφημερίδα “International Herald Tribune”, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), ενώ την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία “Σ.Τσομώκος ΑΕ”.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντικοί Έλληνες και Κινέζοι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα ανάπτυξης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας. Οι εργασίες του φόρουμ, που θα φιλοξενηθούν στους χώρους του συνεδριακού κέντρου “Ι.Βελλίδης” της Helexpo, θα αρχίσουν στις 9.30 το πρωί, με ομιλία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Ο υπουργός θα μιλήσει για την πρόσφατη αναβάθμιση της ελληνικής τουριστικής παρουσίας της Ελλάδας στην Κίνα.

Θα ακολουθήσει ομιλία του κ. Sui Hui από το γραφείο οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων της κινεζικής πρεσβείας στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, διευθυντικά στελέχη του Κινεζικού Οργανισμού Τουρισμού, αλλά και κινέζικων εταιριών.

Για την περαιτέρω ανάπτυξη και συνεργασία στον επιχειρηματικό και τουριστικό τομέα μεταξύ Ελλάδας – Κίνας θα μιλήσουν κατά σειρά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), κ. Δημήτρης Συμεωνίδης, ο διευθυντής του κέντρου εισιτηρίων και τουρισμού του `Αθήνα 2004` στην Κίνα, κ. He Xuejun και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Σταύρος Ανδρεάδης. Τα συμπερασματικά σχόλια της διοργάνωσης έχει προσκληθεί να παρουσιάσει ο πρόεδρος του Ενπροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), κ. Δημήτρης Μπακατσέλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024