Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαραμένουν τα προβλήματα στα αεροδρόμια των ΗΠΑ
Προβλήματα και ταλαιπωρία και στη Ρωσία

Παραμένουν τα προβλήματα στα αεροδρόμια των ΗΠΑ

Με αργούς ρυθμούς επιστρέφει στο κανονικό η δραστηριότητα στα αεροδρόμια στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ που τις προηγούμενες ημέρες, στη καρδιά της εορταστικής περιόδου, έμειναν κλειστά ή υπολειτούργησαν λόγω της […]

Με αργούς ρυθμούς επιστρέφει στο κανονικό η δραστηριότητα στα αεροδρόμια στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ που τις προηγούμενες ημέρες, στη καρδιά της εορταστικής<...> περιόδου, έμειναν κλειστά ή υπολειτούργησαν λόγω της χιονοθύελλας. Σύμφωνα με το <ι>Associated Pressι>, οι πτήσεις διεξάγονται και πάλι κανονικά, αλλά το πλήθος των επιβατών που παρέμεναν για ημέρες στα αεροδρόμια λόγω των κακών καιρικών συνθηκών είναι τόσο μεγάλο, ώστε πολλοί θα περιμένουν για πολύ πριν μεταβούν στο προορισμό τους. Και τα τρία αεροδρόμια στη Νέα Υόρκη ήταν ανοιχτά από το απόγευμα της Τετάρτης, αν και δεν λείπουν οι καθυστερήσεις. Συνολικά 5.000 πτήσεις είχαν ακυρωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Προβλήματα και ταλαιπωρία και στη Ρωσία όπου τις τελευταίες ημέρες σημειώνονται καθυστερήσεις και ακυρώσεις εξαιτίας των χιονοπτώσεων. Ο πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε μάλιστα από τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου να σταματήσουν να γκρινιάζουν και να δουλεύουν. <ι>“Έπρεπε οι υπεύθυνοι να ήταν από την αρχή στη θέση τους αντί να αρχίσουν να γιορτάζουν τη νέα χρονιά”ι>, δήλωσε ο Πούτιν, ο οποίος και έκοψε τις άδειες στους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024