Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαρατείνεται η ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων στο νέο αεροδρόμιο της Σόφιας

Παρατείνεται η ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων στο νέο αεροδρόμιο της Σόφιας

Πρόστιμα στην κατασκευάστρια εταιρία, λόγω της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης των έργων στο νέο αεροδρόμιο της Σόφιας,επέβαλε η Βουλγαρική Κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών της, κ. Πέταρ Μουταφτσίεφ. Πιο […]

Πρόστιμα στην κατασκευάστρια εταιρία, λόγω της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης των έργων στο νέο αεροδρόμιο της Σόφιας,<...>επέβαλε η Βουλγαρική Κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών της, κ. Πέταρ Μουταφτσίεφ.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο, που είχε αναλάβει η αυστριακή εταιρία `Στράμπακ`, έπρεπε αρχικά να είχε ολοκληρωθεί στις αρχές του χρόνου, όμως η προθεσμία στη συνέχεια παρατάθηκε ακόμη οκτώ μήνες, δηλαδή έως τις 31 Αυγούστου, αλλά ακόμη και σήμερα δεν είναι έτοιμο. Έτσι, βάση της σχετικής ρήτρας στη συμφωνία, η εταιρία πρέπει να πληρώνει στη Βουλγαρική Κυβέρνηση 150.000 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης.

Όπως τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών, στα πλαίσια της Βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, τώρα η `Στράμπακ` διαβεβαιώνει από την πλευρά της ότι θα ολοκληρώσει το έργο σε οκτώ εβδομάδες.

Τέλος, ο κ. Μουταφτσίεφ εκτίμησε ότι και ο νέος διάδρομος του αεροδρομίου επίσης δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, όπως προβλέπεται στη συμφωνία, και κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί παράταση χρόνου εκτέλεσης έως το Σεπτέμβριο του 2006.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024