Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile'Στον αέρα' η νέα ιστοσελίδα του HAPCO
Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων

'Στον αέρα' η νέα ιστοσελίδα του HAPCO

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του Corporate Ready Website, το οποίο βασίζεται πάνω στο Netvolution που προσφέρει η εταιρεία ATCOM, ο HAPCO άλλαξε την ηλεκτρονική του παρουσία, αναβάθμισε την εικόνα των εταιρειών–μελών του και αξιοποίησε προς όφελός του τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Σημαντικά αναβαθμισμένη και εξαιρετικά χρηστική χαρακτηρίστηκε από το σύνολο των εταιρειών-μελών του, η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, που είναι ενεργή από τις αρχές Σεπτεμβρίου στις διευθύνσεις www.hapco.gr, www.sepos.gr και www.hapco.travel.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του Corporate Ready Website, το οποίο βασίζεται πάνω στο Netvolution (λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου) που προσφέρει η εταιρεία ATCOM, ο HAPCO κατάφερε να αλλάξει θεαματικά την ηλεκτρονική του παρουσία, να αναβαθμίσει την εικόνα των εταιρειών–μελών του, αλλά και να αξιοποιήσει προς όφελός του τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

“Εκφράζοντας ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην εταιρεία ATCOM για το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας τους, ο HAPCO δεσμεύεται για την αξιοποίηση κάθε τεχνολογικής εξέλιξης προς όφελος του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την εκπροσώπηση της ελληνικής συνεδριακής αγοράς”, αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024