Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί την άλλη εβδομάδα ο Αβραμόπουλος

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί την άλλη εβδομάδα ο Αβραμόπουλος

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατόπιν προσκλήσεως του Αιγυπτίου ομολόγου του, κ. Μοχάμεντ Αλ-Μαγράμπι

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος,<...>κατόπιν προσκλήσεως του Αιγυπτίου ομολόγου του, κ. Μοχάμεντ Αλ-Μαγράμπι.

Ειδικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος, κατά την επίσκεψη του στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, κ. Χρήστο Καβαλή, ενώ θα επισκεφτεί το Ελληνικό τετράγωνο Ηλιούπολης, όπου βρίσκονται τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου Σχολής.

Στη συνέχεια ο Έλληνας Υπουργός θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια, όπου στις 31 Μαΐου θα γίνει δεκτός από τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, Θεόδωρο Β΄. Παράλληλα, θα επισκεφθεί την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και θα συναντήσει την ελληνική παροικία, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Στέφανο Ταμβάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, κ. Χαράλαμπο Κατσιμπρή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024