Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα
TOs

Η TUI επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB BERLIN – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αμοιβαίο ενδιαφέρον ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και TUI για στενή συνεργασία και ανάληψη πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και θα εμπλουτίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB BERLIN -ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το ενδιαφέρον της TUI για την ελληνική αγορά επιβεβαίωσε χθες κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας που συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο Βερολίνο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ.

Ο κ. Friedrich Joussen, CEO της TUI μετέφερε στην υπουργό τη θετική προοπτική της εταιρείας του για περαιτέρω επενδύσεις στην ελληνική αγορά. Η προοπτική αυτή που αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης της TUI στην ελληνική τουριστική αγορά είναι ένα ακόμη θετικό μήνυμα για την πορεία του τουρισμού της χώρας το 2014.

Όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος της TUI, τα πρώτα στοιχεία του 2014 είναι αισιόδοξα για την ελληνική αγορά και δείχνουν το ενδιαφέρον που εμφανίζει για τους Γερμανούς ως τουριστικός προορισμός. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για στενή συνεργασία και την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και θα εμπλουτίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν ώστε να είναι ακόμη ελκυστικότερο στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι η TUI  Deutschland, κατέχει ως εταιρεία του κλάδου κορυφαία θέση στην γερμανική τουριστική αγορά, ενώ έχει και άλλες συναφείς δραστηριότητες θυγατρικών εταιρειών της που είναι η Hapag-Lloyd (κρουαζιέρες) και TUI Cruises.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024