Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ ΕΟΤ μέγας χορηγός της Euroleague Basketball
Μαρκόπουλος: Μεγάλη επιτυχία για τον τουρισμό η προβολή της χώρας μέσα από ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός

Ο ΕΟΤ μέγας χορηγός της Euroleague Basketball

O υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος και ο Jordi Bertomeu, CEO Euroleague Basketball, παραχώρησαν χθες κοινή συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με αντικείμενο το Final Four, που θα […]

O υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος και ο Jordi Bertomeu, CEO Euroleague Basketball, παραχώρησαν χθες κοινή<...> συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με αντικείμενο το Final Four, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο 1-3 Μαΐου.

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, καθώς και ο μέτοχος κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στα πλαίσια του χαιρετισμού του ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Jordi Bertomeu, CEO Euroleague Basketball, καθώς και τους προέδρους των δυο ιστορικών συλλόγων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, κ.κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Δίνεται σε όλους εμάς τους Έλληνες η ευκαιρία να γιορτάσουμε μετά από πάρα πολλά χρόνια τη συμμετοχή δυο ελληνικών ομάδων στην τετράδα. Ας απολαύσουμε λοιπόν αυτή τη γιορτή του αθλητισμού. Είναι η τρίτη χρονιά φέτος που το υπουργείο ως χορηγός συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή. Θεωρούμε ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον τουρισμό η προβολή της χώρας μας μέσα από ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Πρόκειται για μια `κληρονομιά` που παρέλαβα από τους προηγούμενους υπουργούς και θα παραδώσω και εγώ στους επόμενους εκτιμώντας ότι η παρουσία μας στηρίζει τον αθλητισμό και εμμέσως τον ελληνικό τουρισμό, μέσω της διαφημιστικής μας προβολής. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει! Προφανώς θα κερδίσει ο καλύτερος και ευχόμαστε ο καλύτερος να σηκώσει και το κύπελλο. Ακόμη και αν αυτό δεν επιτευχθεί δεν πειράζει, δυο ελληνικές ομάδες στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης αποτελεί επιτυχία.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να προβληθεί για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο νικητές και ηττημένοι. Η χώρα μας πάντως θα αναδειχθεί `νικήτρια`, όσον αφορά στο επίπεδο της τουριστικής προβολής. Το θεωρώ ιδιαίτερη τιμή και είμαι ευτυχής, που ως υπουργός, αλλά και ως φίλαθλος, βρίσκομαι ανάμεσα στους προέδρους των δυο ιστορικών συλλόγων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024