Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι φορείς έθεσαν τα θέματα τους στην υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Οι φορείς έθεσαν τα θέματα τους στην υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά συναντήθηκε χθες στο υπουργείο με εκπροσώπους των φορέων του τουρισμού. Κατά τη συνάντηση, οι φορείς της τουριστικής βιομηχανίας εξέθεσαν στην υπουργό θέματα […]

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά συναντήθηκε χθες στο υπουργείο με εκπροσώπους των φορέων του τουρισμού<...>.

Κατά τη συνάντηση, οι φορείς της τουριστικής βιομηχανίας εξέθεσαν στην υπουργό θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους, μεταξύ των οποίων και ο νέος αναπτυξιακός νόμος, και ζήτησαν να προωθηθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν άμεσα την τουριστική βιομηχανία και θα συμβάλλουν στην βελτίωση των υποδομών, την επίλυση προβλημάτων και γενικότερα την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στην συνάντηση μετείχαν οι πρόεδροι του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Σταύρος Ανδρεάδης, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεράσιμος Φωκάς, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής κ. Γιάννης Τσακίρης και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024