Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή της νέας χρονιάς

Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή της νέας χρονιάς

Μοναδικές εκδηλώσεις, που συνδυάζουν αρμονικά εικόνες και μελωδίες, προγραμματίζει για την υποδοχή της νέας χρονιάς ο Δήμος Αθηναίων, καλώντας όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης σε μια μεγάλη γιορτήγια […]

Μοναδικές εκδηλώσεις, που συνδυάζουν αρμονικά εικόνες και μελωδίες, προγραμματίζει για την υποδοχή της νέας χρονιάς ο Δήμος Αθηναίων, καλώντας όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης σε μια μεγάλη γιορτή<...>για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις τρεις κεντρικές πλατείες της πόλης, Κοτζιά, Συντάγματος και Κλαυθμώνος.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Μπεχράκης, και ο νέος Δήμαρχος, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, θα υποδεχτούν τον νέο χρόνο στην πλατεία Κοτζιά παρέα με τους Αθηναίους και με τη συντροφιά του πλούσιου μουσικού προγράμματος, με επικεφαλής τον Κώστα Μακεδόνα και τον Δημήτρη Μπάση στις πιο γνωστές επιτυχίες τους. Η γιορταστική βραδιά εμπλουτίζεται από ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με ρίψεις πυροτεχνημάτων από τέσσερα κεντρικά σημεία της πόλης (πλατεία Κοτζιά, πλατεία Κλαυθμώνος, πλατεία Συντάγματος και Λυκαβηττό) που θα συνοδευτεί ηχητικά από την ομάδα κρουστών του Νίκου Τουλιάτου “Ηχόδραση”. Στην πλατεία Κλαυθμώνος το μουσικό πρόγραμμα έχουν αναλάβει ο “Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ” και ο Γιάννης Γιοκαρίνης και στην πλατεία Συντάγματος το ιταλικό συγκρότημα “Corepolis”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024