Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσία του ΥφΜΕ στο 1ο φόρουμ του Corporate Vehicle Observatory στην Αθήνα
Επαγγελματική αυτοκίνηση

Παρουσία του ΥφΜΕ στο 1ο φόρουμ του Corporate Vehicle Observatory στην Αθήνα

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Μπεκίρης, άνοιξε χθες τις εργασίες του 1ου φόρουμ του Corporate Vehicle Observatory στην Αθήνα. Το Corporate Vehicle Observatory είναι ένα διεθνές παρατηρητήριο που […]

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Μπεκίρης, άνοιξε χθες τις εργασίες του 1ου φόρουμ του Corporate Vehicle Observatory στην<...> Αθήνα. Το Corporate Vehicle Observatory είναι ένα διεθνές παρατηρητήριο που στοχεύει στην ανταλλαγή ιδεών διαχείρισης, οργάνωσης και έρευνας, στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήγαγε το παρατηρητήριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τα επαγγελματικά οχήματα. Στο 1ο φόρουμ του Corporate Vehicle Observatory στην Αθήνα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του παρατηρητηρίου από όλο τον κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην επαγγελματική αυτοκίνηση. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι Olivier Daquin, διευθύνων σύμβουλος της Michelin, Jean-Michel Hieronymus, διευθύνων σύμβουλος της Total Hellas και Philippe Noubel, γενικός διευθυντής της Arval, BNP Baribas group.

Με την παρουσία του, ο υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς για τις τάσεις και τον προβληματισμό στην αγορά των επαγγελματικών αυτοκινήτων σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, ιδίως μέσα στην υφιστάμενη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Μπεκίρης αναφέρθηκε στην κατεύθυνση των επαγγελματικών μεταφορών στην Ελλάδα και τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι πρόσφατες εγχώριες και παγκόσμιες εξελίξεις, όπως τα μεγάλα οδικά έργα της χώρας και η οικονομική κρίση. Επιπλέον σημείωσε την αξία των παραμέτρων της οδικής ασφάλειας και της οικολογικής ευαισθητοποίησης, παραθέτοντας τα μέτρα που το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών λαμβάνει σχετικά. Κλείνοντας, τόνισε τη σημασία που τα συμπεράσματα των δράσεων παρατηρητηρίων όπως το Corporate Vehicle Observatory μπορεί να έχουν στην επιλογή μέτρων για τις Μεταφορές, παρακινώντας το ακροατήριο να “…δώσει τροφή στον προβληματισμό για ακόμη ποιοτικότερες ελληνικές μεταφορές”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024