Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτο δρομολόγιο για το σιδηρόδρομο Διακοφτού – Καλαβρύτων
Το κόστος ανακαίνισης ήταν 40 εκατ. ευρώ

Πρώτο δρομολόγιο για το σιδηρόδρομο Διακοφτού – Καλαβρύτων

Η σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει το Διακοφτό και τα Καλάβρυτα άνοιξε και πάλι τις πύλες της για το κοινό την περασμένη Δευτέρα, σε μια διαδρομή απαράμιλλης ομορφιάς και υψηλού τουριστικού […]

Η σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει το Διακοφτό και τα Καλάβρυτα άνοιξε και πάλι τις πύλες της για το κοινό<...> την περασμένη Δευτέρα, σε μια διαδρομή απαράμιλλης ομορφιάς και υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος. Με το πρώτο δρομολόγιο του ανακαινισμένου οδοντωτού σιδηροδρόμου Διακοφτού-Καλαβρύτων ταξίδεψε και ο υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

Το έργο ανακαίνισης του οδοντωτού, προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ, αφορούσε την εκτεταμένη συντήρηση των μεταλλικών γεφυρών και την κατασκευή νέας επιδομής. Ο κ. Μπεκίρης δήλωσε ότι ξεκινά μια νέα περίοδος για ένα από τα πιο ιστορικά και πλέον εντυπωσιακά δρομολόγια των σιδηροδρόμων στη χώρα. “Η γραμμή του Οδοντωτού σιδηροδρόμου αποτελεί κεφάλαιο για την τουριστική αξία της Αχαΐας αλλά και ολόκληρης της χώρας, δίνοντας μια ακόμη εναλλακτική στις μεταφορές των επισκεπτών του νομού μας, σε μια από τις ομορφότερες σιδηροδρομικές διαδρομές της Ευρώπης”, τόνισε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024