Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡόδος: Συνέδριο με θέμα ‘Δάση – Χωροταξία – Τουρισμός’

Ρόδος: Συνέδριο με θέμα ‘Δάση – Χωροταξία – Τουρισμός’

Αρχίζει σήμερα στη Ρόδο το 13ο Συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων, με θέμα ‘Δάση-Χωροταξία-Τουρισμός’. Στο συνέδριο θα παραστούν οι υφυπουργοί Περιβάλλοντος, Ηλίας Ευθυμιόπουλος, ο γ.γ. ΥΠΕΧΩΔΕ, Ηλ. Μπεριάτος, ο […]

Αρχίζει σήμερα στη Ρόδο το 13ο Συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων, με θέμα 'Δάση-Χωροταξία-Τουρισμός’<...>. Στο συνέδριο θα παραστούν οι υφυπουργοί Περιβάλλοντος, Ηλίας Ευθυμιόπουλος, ο γ.γ. ΥΠΕΧΩΔΕ, Ηλ. Μπεριάτος, ο πρόεδρος του ΕΚΠΑΑ, Μιχ. Μοδινός.

Ανάμεσα στα θέματα που θα εξεταστούν είναι η συνταγματική προστασία του περιβάλλοντος, η πολυλειτουργική διαχείριση του δασικού χώρου, το αστικό πράσινο, η σημασία της χωροταξικής πολιτικής για τον τουρισμό, η υποστήριξη του νησιώτικου δάσους, ο τουρισμός και βιωσιμότητα σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές.

Στο μεταξύ, το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων συγχαίρει τον υφυπουργό Γεωργίας, Φώτη Χατζημιχάλη, για την απόφασή του να συνεχιστεί η απαγόρευση του κυνηγιού στη νήσο Τήλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024