Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας ο Λιάσκος

Στη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας ο Λιάσκος

Στην πόλη της Στουτγάρδης βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, προκειμένου να παραστεί στη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας…

Στην πόλη της Στουτγάρδης βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, προκειμένου να παραστεί<...>στη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου 2006 και στην οποία συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού – Ε.Ο.Τ. και αρκετοί τουριστικοί φορείς ως συνεκθέτες.

Ο Υφυπουργός στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Γερμανικά Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκε αναλυτικά στη στρατηγική και τους στόχους του Υπουργείου και παράλληλα διαπίστωσε, το έντονο ενδιαφέρον της Γερμανικής Αγοράς για τις θεματικές μορφές τουρισμού παράλληλα με τον μαζικό παραθεριστικό τουρισμό.

Ακόμη, στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας και με την συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος εκδήλωση – φόρουμ, παρουσίασης των πρώτων ειδικών προγραμμάτων θρησκευτικού τουρισμού από διοργανωτές ταξιδιών στην Γερμανία. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Υφυπουργός κ. Λιάσκος, παρουσία του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, των εκπροσώπων της Ευαγγελικής και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας του κρατιδίου Βάδης – Βυρτεμβέργης επισκόπων July και Krug των κυβερνητικών παραγόντων, Δημάρχων και Νομαρχών του κρατιδίου, καθώς και του εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις προσκυνηματικές περιηγήσεις Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδου, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και στρατηγική που ακολουθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος, για την ανάπτυξη και προβολή του θρησκευτικού τουρισμού στην χώρα μας με την δημιουργία του θεσμικού πλαισίου που θα τον οριοθετεί και θα τον διέπει.

Τέλος κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Στουτγάρδη ο Υφυπουργός συμμετείχε σε εκδήλωση της ομογένειας για τον εορτασμό των 40 ετών λειτουργίας από την ίδρυση του πρώτου Ελληνικού Σχολείου του Sindelfingen.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024