Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην έκθεση Philoxenia η Νομαρχία Λάρισας

Στην έκθεση Philoxenia η Νομαρχία Λάρισας

Το παρόν για μια ακόμα χρονιά δίνει φέτος η Νομαρχία Λάρισας στη Διεθνή Τουριστική έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προώθηση του Τουρισμού του Νομού. […]

Το παρόν για μια ακόμα χρονιά δίνει φέτος η Νομαρχία Λάρισας στη Διεθνή Τουριστική έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη<...>, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προώθηση του Τουρισμού του Νομού. Πιο συγκεκριμένα, η Νομαρχία Λάρισας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας και την ΤΕΔΚ Λάρισας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου.

Η Νομαρχία Λάρισας βρίσκεται στο περίπτερο 12 από όπου θα διανέμονται έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, όπως φυλλάδια, χάρτες, c.d με πληροφορίες για τον τουρισμό στο νομό Λάρισας.

Τη Philoxenia θα επισκεφθεί και ο νομάρχης Λάρισας και γενικός γραμματέας της ΕΝΑΕ, κ. Λουκάς Κατσαρός, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτριος Δράκος. Την έκθεση θα επισκεφθεί ακόμη η αντινομάρχης κα Ρένα Καραλαριώτου και η πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και νομαρχιακή σύμβουλος κα Βαρβάρα Ζαχαρακούλη.

Η Νομαρχία Λάρισας επιδιώκει να αξιοποιήσει τη ιδιαίτερη δυναμική της Philoxenia, προκειμένου αφενός να προβάλλει τις τουριστικές δυνατότητες του νομού και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στο νομό και αφετέρου να δημιουργήσει ευκαιρίες συνεργασιών και να διευρύνει τις προοπτικές του τουρισμού στο νομό Λάρισας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Νομαρχία Λάρισας απευθύνει πρόσκληση στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού να προσέλθουν στο περίπτερο για να προβάλουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις σε ευρύ κοινό, αλλά και να έρθουν σε επαφή με tour operator από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να ανιχνεύσουν δυνατότητες συνεργασιών.

Η Philoxenia είναι η τελευταία τουριστική έκθεση στην οποία θα συμμετάσχει η Νομαρχία Λάρισας για το 2009. Το επόμενο διάστημα η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας Λάρισας θα προχωρήσει σε ανάλυση και αξιολόγηση των νέων στοιχείων στο χώρο του τουρισμού και στην εκπόνηση του καινούριου προγράμματος για το 2010 με δράσεις προσαρμοσμένες στις νέες οικονομικές συνθήκες και στα νέα τουριστικά δεδομένα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024