Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση ΗΑΤΤΑ – Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Βουλγαρίας
Ζητούμενο και η δημιουργία ενός Συμφώνου Συνεργασίας

Συνάντηση ΗΑΤΤΑ – Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Βουλγαρίας

Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της ΑΒΤΤΑ (Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Βουλγαρίας), και δημοσιογράφους από τη Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει ο ΗΑΤΤΑ τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ…

Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της ΑΒΤΤΑ (Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Βουλγαρίας), και δημοσιογράφους<...> από τη Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει ο ΗΑΤΤΑ τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Συνδέσμων, την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος προς τη γείτονα βαλκανική χώρα και την μελέτη και οριοθέτηση περαιτέρω συνεργασιών.

Η συζήτηση θα επεκταθεί και στη δημιουργία ενός Συμφώνου Συνεργασίας, το οποίο και θα υπογραφεί στο άμεσο μέλλον. Οι Βούλγαροι αγαπούν να επισκέπτονται την Ελλάδα και η συνάντηση αυτή του ΗΑΤΤΑ με την ΑΒΤΤΑ είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει εφαλτήριο για ένα μεγάλο άνοιγμα στην τουριστική αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024