Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Λιάσκου με τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών της χώρας

Συνάντηση Λιάσκου με τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών της χώρας

Ο συντονισμός των ενεργειών για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης σε συνάντηση του Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιου Λιάσκου και των μελών της εκτελεστικής Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού με τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών της χώρας, που…

Ο συντονισμός των ενεργειών για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης σε συνάντηση του Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>κ. Αναστάσιου Λιάσκου και των μελών της εκτελεστικής Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού με τους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών της χώρας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2005, στον Πόρο, στο πλαίσιο της 11ης Συνόδου των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών της χώρας.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Α. Καλογερόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Χ. Κοκκώσης, δόθηκαν οδηγίες και συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και η στενότερη συνεργασία στον τουριστικό τομέα στο πλαίσιο του 4ου Κ.Π.Σ..

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024