Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαραδίδεται η οριστική μελέτη για τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου τη Αλεξανδρούπολης

Παραδίδεται η οριστική μελέτη για τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου τη Αλεξανδρούπολης

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα παραδοθεί η οριστική μελέτη σχετικά με τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης. Κατόπιν, θα ζητηθεί η έγκριση της μελέτης εφαρμογής τους και εφόσον […]

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα παραδοθεί η οριστική μελέτη σχετικά με τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου<...> "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης<...>.

Κατόπιν, θα ζητηθεί η έγκριση της μελέτης εφαρμογής τους και εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, η εγκατάσταση του εργολάβου θα γίνει τους πρώτους μήνες του 20022 δις. προβλέπεται να προστεθούν, στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις των δυόμισι χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, τρεις χιλιάδες ακόμη τετραγωνικά μέτρα και ο αεροσταθμός να δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις έτσι ώστε να πληροί τις προδιαγραφές διεθνών αεροδρομίων και τις συνθήκες για υποδοχή επιβατών τόσο από χώρες που υπόκεινται στη συνθήκη Σένγκεν όσο και από τρίτες χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024