Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠιο ευχάριστη και δημιουργική η αναμονή μικρών επιβατών στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Πιο ευχάριστη και δημιουργική η αναμονή μικρών επιβατών στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Με απώτερο στόχο ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης να γίνει πιο ευχάριστος και δημιουργικός για τους μικρούς επιβάτες,το αεροδρόμιο εγκαινιάζει στα τέλη του μήνα, 31 Μαρτίου, ειδικό […]

Με απώτερο στόχο ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης να γίνει πιο ευχάριστος και δημιουργικός για τους μικρούς επιβάτες,<...>το αεροδρόμιο εγκαινιάζει στα τέλη του μήνα, 31 Μαρτίου, ειδικό χώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Ο χώρος αυτός, που θα είναι φυλασσόμενος, είναι στελεχωμένος με επιστημονικό προσωπικό του Συλλόγου `Το Χαμόγελο του Παιδιού`, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιχνίδια και πάζλ, κατασκευές lego. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στο διαδίκτυο, υπό την επίβλεψη υπευθύνων του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024