Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΥπηρεσία Ασύρματης Πρόσβασης Διαδικτύου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Υπηρεσία Ασύρματης Πρόσβασης Διαδικτύου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” εμπλουτίζει τις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας προς το κοινό, με τη νέα υπηρεσία Ασύρματης Πρόσβασης Διαδικτύου (Wireless Internet Zone / WIZ). Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία […]

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” εμπλουτίζει τις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας προς το κοινό, με τη νέα υπηρεσία<...> Ασύρματης Πρόσβασης Διαδικτύου (Wireless Internet Zone / WIZ).

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία αποτελεί την πρώτη εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης Διαδικτύου για το κοινό στην Ελλάδα και προσφέρεται σε συνεργασία με την OTEnet. Σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, που είναι σήμερα ένα από τα λίγα αεροδρόμια στον κόσμο που προσφέρει στο κοινό υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης Διαδικτύου. Έτσι, επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου που έχουν στην κατοχή τους φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή χειρός (PDA), θα μπορούν – χωρίς καλώδια και διαδικασίες – να συνδέονται στο Internet με μεγάλες ταχύτητες (34ΜΒ), για την αποστολή μηνυμάτων, εταιρική ή άλλη επικοινωνία, σε περισσότερα από 20 σημεία του Κεντρικού Αεροσταθμού που έχουν ειδική σήμανση.

Η υπηρεσία Ασύρματης Πρόσβασης Διαδικτύου θα προσφέρεται πιλοτικά χωρίς χρέωση μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου 2003. Στη συνέχεια, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, όπως προπληρωμένες ή πιστωτικές κάρτες. Η χρησιμοποίηση δικτύων ασύρματης πρόσβασης θα επεκταθεί μελλοντικά και για λειτουργικές εφαρμογές που θα εξυπηρετούν τα μέλη της αεροδρομιακής κοινότητας όπως αεροπορικές εταιρίες, φορείς επίγειας εξυπηρέτησης, φορείς υπηρεσιών τροφοδοσίας πτήσεων και φορείς διαχείρισης φορτίου & ταχυδρομείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024