Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕκπαιδευόμενοι από τη Γαλλία φιλοξενούμενοι της Swissport Hellas

Εκπαιδευόμενοι από τη Γαλλία φιλοξενούμενοι της Swissport Hellas

Η Swissport Hellas, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Leonardo Da Vinci”, καλωσόρισε 16 εκπαιδευόμενους από τη Γαλλία, στην Αθήνα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci είναι μέροςτου νέου […]

Η Swissport Hellas, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Leonardo Da Vinci”, καλωσόρισε 16 εκπαιδευόμενους από τη Γαλλία, στην Αθήνα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci είναι μέρος<...>του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος “Δια Βίου Μάθησης” και εστιάζει στις ανάγκες διδασκαλίας και εκπαίδευσης όσων συμμετέχουν στην επαγγελματική κατάρτιση. Στοχεύει στη καθιέρωση και την υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας, ενθαρρύνοντας τους ευρωπαίους πολίτες να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γνώση και προσόντα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις καινοτομίες στις πρακτικές επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευόμενοι ήταν σπουδαστές που συμμετέχουν σε ένα ειδικό σχολείο αεροπορίας, το οποίο υποστηρίζεται από την αεροπορική εταιρία Air France. Είχαν δε την ευκαιρία, για δεκαπέντε ημέρες, να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και φυσικά τους ανθρώπους της Swissport Hellas στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Οι νεαροί επισκέπτες όχι μόνο επισκέφτηκαν τα επιμέρους τμήματά της εταιρίας, όπως αυτό της εξυπηρέτησης επιβατών, του ελέγχου ζυγοστάθμισης αεροσκαφών, της διαχείρισης αποσκευών, των υπηρεσιών εξυπηρέτησης αεροσκαφών, τις αίθουσες διακεκριμένες θέσης VIP lounge, καθώς και αυτό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών αεροσκαφών, αλλά και παρακολούθησαν ενεργά τις καθημερινές διαδικασίες.

Η χρήσιμη επαγγελματική πείρα συνδυάστηκε με πραγματικό χρόνο χαλάρωσης που κάποιος μπορεί να απολαύσει με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. H άριστη φήμη της Swissport Hellas, καθώς και η συνεχώς αυξανόμενη επιβατική κίνηση στην Ελλάδα και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στάθηκαν καθοριστικοί παράγοντες, που συνετέλεσαν στην συμμετοχή στο πρόγραμμα Leonardo Da Vinci.

Την οργάνωση και συντονισμό από την πλευρά της Swissport Hellas, επιμελήθηκε η κυρία Antoinette Kaynar, ώστε το εκπαιδευτικό αυτό ταξίδι να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024