Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα συνεργασία με την Air Canada για την Swissport Hellas

Νέα συνεργασία με την Air Canada για την Swissport Hellas

Η Swissport Hellas, φορέας επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, επεκτείνει το δίκτυο των πελατών της, συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας με την Air Canada, η οποία θα αφορά στην εξυπηρέτηση της […]

Η Swissport Hellas, φορέας επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, επεκτείνει το δίκτυο των πελατών της, συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας<...> με την Air Canada, η οποία θα αφορά στην εξυπηρέτηση της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας του Καναδά στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Από τον Ιούνιο 2010 η Air Canada θα πραγματοποιεί έξι εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μόντρεαλ και το Τορόντο με αεροσκάφη τύπου Boeing 767-300ER χωρητικότητας 244 θέσεων. Tα δρομολόγια της καναδικής αεροπορικής προς την Αθήνα άρχισαν στις 3 Ιουνίου 2010 (πρώτη πτήση από Αθήνα την 4η Ιουνίου) και στόχος της εταιρείας είναι η ενδυνάμωση των σχέσεών της με εταιρείες που οργανώνουν κρουαζιέρες και συμμετέχουν στα τουριστικά πακέτα της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στη νέα αυτή συνεργασία ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, εμπορικός διευθυντής της Swissport στην Ελλάδα, δήλωσε: “Σε μία δύσκολη περίοδο για τον τομέα των αερομεταφορών, η Swissport πραγματοποιεί νέες εντυπωσιακές επενδύσεις στον ελλαδικό χώρο που ήδη αρχίζουν να μετουσιώνονται σε καινούργιες εμπορικές συνεργασίες, αρχής γενομένης με την Air Canada.

Η Swissport με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει την Air Canada, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε από κοινού, έναν πολύ σημαντικό όγκο ταξιδιωτών που επισκέπτονται την Ελλάδα, συνεισφέροντας στην πολύ μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας.

Παράλληλα με αυτή την καθημερινή διαχείριση της μακροχρόνιας αυτής προοπτικής, η Swissport επιτυγχάνει, κλείνοντας την πρώτη δεκαετία λειτουργίας της στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη –ιστορικά- ανάπτυξη της για την οποία και θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις. Ήδη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010, η Swissport Hellas έχει ήδη καταγράψει αύξηση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024