Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα συνεργασία της Swissport Hellas με την Germanwings

Νέα συνεργασία της Swissport Hellas με την Germanwings

Συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας για την εξυπηρέτηση των πτήσεων της γνωστής γερμανικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Germanwings στην Ελλάδα υπέγραψε η Swissport Hellas. H συνεργασία ξεκίνησεαπό την 1η Ιουνίου 2008 και […]

Συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας για την εξυπηρέτηση των πτήσεων της γνωστής γερμανικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Germanwings στην Ελλάδα υπέγραψε η Swissport Hellas. H συνεργασία ξεκίνησε<...>από την 1η Ιουνίου 2008 και αφορά στη παροχή υπηρεσιών πλήρους επίγειας εξυπηρέτησης, συμπεριλαμβανομένης και της έκδοσης εισιτηρίων, προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη της Germanwings, τόσο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όσο και στα αεροδρόμια «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, «Διαγόρας» της Ρόδου και «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας.

Ο κ. Γιάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη νέα συνεργασία, δήλωσε «Σε μία εποχή γενικότερης ύφεσης, αμφότερες οι εταιρείες, η Swissport Hellas και η Germanwings, διανύουν μία περίοδο διαρκούς και υγιούς ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, επενδύοντας τόσο σε υποδομές, νέες τεχνολογίες, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό τους, με τελικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες τους».

H Germanwings, η οποία διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 544 προορισμών, πραγματοποιεί 33 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από Ελλάδα προς Γερμανία, με καινούργια αεροσκάφη τύπου Airbus A319. Εκτός από τις τακτικές πτήσεις που πραγματοποιεί όλο το χρόνο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τους θερινούς μήνες εξυπηρετεί και τα αεροδρόμια της Ρόδου, της Κέρκυρας, του Ηρακλείου, της Καβάλας και της Μυκόνου. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε την ενίσχυση του πτητικού της πλάνου στη χώρα μας, με νέα δρομολόγια από το Ηράκλειο της Κρήτης προς Βερολίνο, από την Κέρκυρα προς Δρέσδη και Αμβούργο και από Θεσσαλονίκη προς Κολονία και Στουτγκάρδη. Επίσης, θα πραγματοποιεί επιπλέον πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Κολονία και Στουτγκάρδη, από Ηράκλειο προς Κολονία και από Κέρκυρα προς Κολονία/Βόννη και Στουτγκάρδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024