Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροβλήματα σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια λόγω χιονοπτώσεων με ακυρώσεις πτήσεων

Προβλήματα σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια λόγω χιονοπτώσεων με ακυρώσεις πτήσεων

Μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σημειώθηκαν σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, όπως σε αυτό της Φρανκφούρτης, του Λονδίνου, και των Βρυξελλών. Ειδικά συνεργεία χθες κατέβαλλαν προσπάθειες για να απομακρυνθεί ο πάγος και […]

Μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σημειώθηκαν σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, όπως σε αυτό της<...> Φρανκφούρτης, του Λονδίνου, και των Βρυξελλών. Ειδικά συνεργεία χθες κατέβαλλαν προσπάθειες για να απομακρυνθεί ο πάγος και το χιόνι από τους αεροδιαδρόμους και τα αεροσκάφη.

Η αεροπορική εταιρία easyJet με ανακοίνωση της πρότεινε στους επιβάτες της που δεν έχουν άμεση ανάγκη να ταξιδέψουν να αναβάλουν το ταξίδι τους προσφέροντας τους τη δυνατότητα να αλλάξουν το εισιτήριο τους μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, ή ζητήσουν τα χρήματα τους πίσω. Επίσης, υποχρεώθηκε να ακυρώσει πολλές από τις προγραμματισμένες πτήσεις της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024