Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠτήσεις προς την πόλη Guangzhou της Κίνας ξεκινάει η Qatar Airways

Πτήσεις προς την πόλη Guangzhou της Κίνας ξεκινάει η Qatar Airways

Τα σχέδιά της για έναρξη δρομολογίων προς την πόλη Guangzhou στη νότια Κίνα από τη θερινή πτητική περίοδο ανακοίνωσε χτες η Qatar Airways, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στην […]

Τα σχέδιά της για έναρξη δρομολογίων προς την πόλη Guangzhou στη νότια Κίνα από τη θερινή πτητική περίοδο ανακοίνωσε χτες η Qatar Airways, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά της Κίνας, που αποτελεί<...>μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες του κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker δήλωσε «Η Κίνα αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί για την Qatar Airways ζωτικό στρατηγικό μέρος του σχεδίου επέκτασης του δικτύου της– και καμία σοβαρή αεροπορική εταιρία δεν μπορεί να αγνοήσει μια χώρα με ευημερούσα οικονομία με ανοδικές τάσεις».

«Η Qatar Airways είναι υπερήφανη να είναι μέρος της επιτυχίας της Κίνας. Με την Κίνα να διοργανώνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα στο 2008, το Πεκίνο θα βρεθεί στο κέντρο της διεθνούς σκηνής φιλοξενώντας το αθλητικό υπερθέαμα. Επιπλέον, η πόλη Guangzhou και η Ντόχα ενώνονται με έναν ισχυρό αθλητικό δεσμό αφού πριν από 12 μήνες το Κατάρ φιλοξένησε τους Ασιατικούς Αγώνες ενώ το 2010 θα δώσει τη σκυτάλη στην πόλη Guangzhou για να φιλοξενήσει τη σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση» συμπλήρωσε.

Από τις 31 Μαρτίου, η Qatar Airways θα γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρία από την περιοχή του Περσικού Κόλπου που θα εξυπηρετεί την πόλη Guangzhou. Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται με τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα με ένα αεροσκάφος, τύπου Airbus A330, σε διαμόρφωση 2 θέσεων με 24 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 248 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Η προσθήκη του δρομολογίου προς την πόλη Guangzhou ενισχύει το δίκτυο της Qatar Airways στη Κίνα, αφού η εταιρία εξυπηρετεί ήδη το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ με 16 πτήσεις την εβδομάδα. Το δρομολόγιο αυτό ανεβάζει τον αριθμό των πτήσεων προς την Κίνα σε 20 την εβδομάδα, ενώ από την 1η Μαΐου θα προστεθεί και πέμπτη πτήση προς την πόλη Guangzhou.

Επιβάτες που πετούν με την Qatar Airways από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την πτήση τους προς την πόλη Guangzhou μέσω της επιχειρησιακής βάσης της εταιρίας στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα.

Η πόλη Guangzhou, γνωστή επίσης με την παλιά αγγλική της ονομασία ως Canton, έχει πληθυσμό 10 εκατομμυρίων κατοίκων και είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Guangdong. Η πόλη είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Pearl και απέχει μόνο 120 χιλιόμετρα από το Χονγκ Κονγκ, την οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024