Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροσκάφος της Onur Air καθηλώθηκε στη Ζυρίχη

Αεροσκάφος της Onur Air καθηλώθηκε στη Ζυρίχη

Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης καθηλώθηκε την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2005, αεροσκάφος, τύπου Αirbus Α300, της τουρκικής εταιρίας Onur Air,λόγω τεχνικών προβλημάτων που εντόπισαν στο αεροσκάφος Ελβετοί ειδικοί στα πλαίσια ελέγχου, […]

Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης καθηλώθηκε την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2005, αεροσκάφος, τύπου Αirbus Α300, της τουρκικής εταιρίας Onur Air,<...>λόγω τεχνικών προβλημάτων που εντόπισαν στο αεροσκάφος Ελβετοί ειδικοί στα πλαίσια ελέγχου, όπως ανακοινώθηκε από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Πολιτικής Αεροπορίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο οι επιθεωρητές του Ομοσπονδιακού Γραφείου εντόπισαν μια βλάβη στο υδραυλικό τμήμα. Συνεπώς, με βάση τους διεθνείς κανόνες για τις πτήσεις, το αεροσκάφος παρέμεινε καθηλωμένο στο έδαφος μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.

Να υπενθυμιστεί ότι η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα τον περασμένο Μάιο, όταν τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες απαγόρευσαν τις πτήσεις της (Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία). Η απαγόρευση ήρθη σταδιακά αλλά έκτοτε τα αεροσκάφη της Onur Air ελέγχονται εξονυχιστικά στην Ελβετία.

Ακόμα, την εβδομάδα αυτή υπήρξε και νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της εταιρίας αυτής στη Γερμανία, όταν αποκολλήθηκε τμήμα της εσωτερικής επένδυσης της καμπίνας των επιβατών, με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στα ηλεκτρικά καλώδια. Οι ίδιοι οι επιβάτες `επισκεύασαν` όπως – όπως την εσωτερική επένδυση ενώ από την πλευρά της η εταιρία με χτεσινή της ανακοίνωση αναφέρει πως “επρόκειτο γα ένα `μη σοβαρό γεγονός χωρίς επιπτώσεις`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024