Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠολιτικές διαστάσεις αποκτά η υπόθεση της Onur Air

Πολιτικές διαστάσεις αποκτά η υπόθεση της Onur Air

Πολιτικές διαστάσεις φαίνεται να αποκτά μέρα με τη μέρα η υπόθεση της απαγόρευσης πτήσεων αεροσκαφών της τουρκικής εταιρίας Onur Airστις χώρες της Ολλανδίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Ελβετίας, οι αρμόδιες αρχές […]

Πολιτικές διαστάσεις φαίνεται να αποκτά μέρα με τη μέρα η υπόθεση της απαγόρευσης πτήσεων αεροσκαφών της τουρκικής εταιρίας Onur Air<...>στις χώρες της Ολλανδίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Ελβετίας, οι αρμόδιες αρχές των οποίων υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη της εν λόγω εταιρίας δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

Το θέμα, σύμφωνα με άρθρο του `BBC Greek`, απασχόλησε ακόμη και τη συνάντηση του Γερμανού καγκελάριου, κ. Γκέρχαρντ Σρέντερ, με τον Τούρκο πρωθυπουργό, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του συμβουλίου της Ευρώπης.

Από την άλλη, οι τεχνικοί στο αεροδρόμιο `Ατατούρκ` της Κωνσταντινούπολης υποβάλλουν τα ολλανδικά αεροσκάφη, ως αντίποινα σε εξονυχιστικούς και χρονοβόρους ελέγχους. Ενώ, η διοίκηση της τουρκικής εταιρίας απειλεί με μηνύσεις τις αρμόδιες αρχές των τεσσάρων χωρών, ενώ κάνει λόγο για πολιτική απόφαση.

Τέλος, σχετικά με το θέμα πολλές τουρκικές εφημερίδας κάνουν λόγο για `πόλεμο εναντίον του τουρκικού τουρισμού`, καθώς όπως αναφέρουν αρκετοί ήταν οι Γερμανοί τουρίστες, που αναγκάστηκαν λόγω της απαγόρευσης να ταξιδέψουν προς την Ισπανία και την Ελλάδα, αντί προς την Τουρκία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024