Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑποζημίωση για την καθυστέρηση των αποσκευών

Αποζημίωση για την καθυστέρηση των αποσκευών

Αποζημίωση για την καθυστέρηση των αποσκευών θα προσφέρεται στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας Northwest Airlines. Η αποζημίωση θα έχει την μορφή εκπτώσεων σε μελλοντικές πτήσεις με την εταιρία. Η εταιρία […]

Αποζημίωση για την καθυστέρηση των αποσκευών θα προσφέρεται στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας<...> Northwest<.> Airlines. Η αποζημίωση θα έχει την μορφή εκπτώσεων σε μελλοντικές πτήσεις με την εταιρία.
Η εταιρία ανακοίνωσε το πρόγραμμα αποζημίωσης για την καθυστέρηση των αποσκευών είναι μοναδικό ανάμεσα στις κυριότερες αεροπορικές εταιρίες.
'Η έκπτωση αρχίζει από 25 δολάρια και είναι ανάλογη της τιμής του εισιτηρίου του επιβάτη. Επιπλέον, θα δίνεται στον επιβάτη και ένα γράμμα απολογίας από πλευράς της εταιρίας', δήλωσε η κ. Mary Beth υπεύθυνη της εταιρίας Northwest Airlines.
Η αποζημίωση είναι ένα μέρος των προσπαθειών της Northwest Airlines να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιβατών της που κλονίστηκε το 1998 από την απεργία των πιλότων και την χαοτική κατάσταση που επικράτησε στις πτήσεις της εταιρίας τον Ιανουάριο του 1999 λόγω χιονοθύελλας στο Detroit.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024