Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξάνουν τις τιμές των εισιτηρίων τους οι αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ

Αυξάνουν τις τιμές των εισιτηρίων τους οι αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ

Τέσσερις μεγάλες αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες έχουν προσθέσει στις τιμές των εισιτηρίων τους περίπου 20 δολάρια επιπλέον μετά τις τελευταίες αυξήσεις στα καύσιμα. Την αρχή έκανε η πέμπτη αεροπορική εταιρία των […]

Τέσσερις μεγάλες αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες έχουν προσθέσει στις τιμές των εισιτηρίων τους περίπου 20 δολάρια επιπλέον μετά<...> τις τελευταίες αυξήσεις στα καύσιμα.
Την αρχή έκανε η πέμπτη αεροπορική εταιρία των ΗΠΑ, η Continental Airlines, που σύμφωνα με την εκπρόσωπο της κ. Sarah Anthony η αύξηση των τιμών έγινε για να αντιμετωπιστεί η πολύ υψηλή τιμή των καυσίμων.
Οι αυξήσεις που ακολούθησαν τις αυξήσεις που είχαν γίνει τον Ιανουάριο έγιναν αποδεκτές και ακολουθήθηκαν αμέσως από τις αεροπορικές εταιρίες American, Delta, και United Airlines.
Η αξία των καυσίμων είναι για τις αεροπορικές εταιρίες το δεύτερο μεγαλύτερο κόστος μετά από τους μισθούς, όπως ανακοινώθηκε.
Αν η Northwest Airlines ακολουθήσει στις αυξήσεις τότε και οι πέντε μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ θα έχουν προβεί σε αυξήσεις τιμών λόγω των καυσίμων. Πάντως σύμφωνα με παρατηρητές της αεροπορικής βιομηχανίας, οι παραπάνω εταιρίες δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα από τις αυξήσεις των τιμών στις διαδρομές που πετάνε οι ανταγωνιστικές αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Southwest Airlines και η AirTran Airways.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024