Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα για Κοπεγχάγη
Σκανδιναβικές Αερογραμμές

Δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα για Κοπεγχάγη

Αυξάνεται η αεροπορική κίνηση μεταξύ Ελλάδας και Σκανδιναβικών χωρών και η SAS βάζει δεύτερη καθημερινή πτήση.

Από τις 11 Ιουλίου 2011, οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές, SAS, έθεσαν σε λειτουργία δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Κοπεγχάγη, η οποία αναχωρεί αργά το απόγευμα. Η πτήση για αυτό το καλοκαίρι λειτουργεί δοκιμαστικά, ενώ αν επαληθευτούν οι προβλέψεις της εταιρίας για αυξημένη κίνηση θα συνεχιστεί από τον επόμενο χρόνο και για όλη τη θερινή περίοδο. Η SAS αναμένει αύξηση της αεροπορικής κίνησης ιδίως προς τα νότια βασιζόμενη στις εμπορικές δραστηριότητες μεταξύ της Ελλάδας και των Σκανδιναβικών και Φινλανδικών αγορών. Όμως δεν αποκλείεται και αύξηση από το Νότο προς το Βορά για ταξίδια αναψυχής ή/και επιχειρηματικά.

Η αυξημένη συχνότητα των πτήσεων σε συνδυασμό με την συμφωνία Κοινού Κωδικού Πτήσεων, code share agreement, με την Aegean Airlines (Star Alliance Member) προσφέρει ήδη πολλές επιλογές ταξιδίων μέσα στη Σκανδιναβία και τη Φινλανδία για τους επιβάτες από Ελλάδα και Κύπρο. «Οι ταξιδιώτες από το Ηράκλειο ή τη Λάρνακα με προορισμό την Κοπεγχάγη έχουν την επιλογή να αγοράσουν μόνο ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο (πληρώνοντας έτσι λιγότερους φόρους) παραδίδοντας τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή της Λάρνακας και παραλαμβάνοντας τες κατά την αποβίβασή τους στην Κοπεγχάγη χωρίς να χρειάζεται να παραλάβουν τις αποσκευές τους ξανά στην Αθήνα, μιας και τα αυτοματοποιημένα συστήματα της Aegean και της SAS συνεργάζονται πλήρως προσφέροντας ομαλή και εύκολη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού. Παρομοίως, οι ταξιδιώτες από οποιοδήποτε σημείο της Σκανδιναβίας ή της Φινλανδίας διευκολύνονται στην επίσκεψη τους στην Ελλάδα ή την Κύπρο μέσω του εκτεταμένου δικτύου της Aegean μέσω Αθηνών ή μέσω Μιλάνου, Ρώμης, Βρυξελλών, Παρισιού με τα άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον αεροσκάφη Airbus. Τέλος τα μέλη του Eurobonus της SAS ή του Miles & Bonus της Aegean κερδίζουν δωρεάν μίλια στις πτήσεις κοινού κωδικού και των δύο αερογραμμών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της SAS στην Ελλάδα και Κύπρο κ. Αλέξανδρος Αβερκιάδης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της business class υπάρχει η δυνατότητα του fast track ώστε να αποφεύγονται οι μεγάλες ουρές αναμονής. Στην business class επίσης οι επιβάτες μπορεί να έχουν δύο αποσκευές βάρους μέχρι 64 κιλά. Στην economy extra επιτρέπονται πάλι δύο αποσκευές βάρους 46 κιλών ενώ στην economy μία αποσκευή βάρους 23 κιλών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024