Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Germanwings εγκαινιάζει πτήσεις προς Εδιμβούργο και Κοπεγχάχη από Κολονία/ Βόννη
4 πτήσεις την εβδομάδα προς τους νέους αυτούς προορισμούς στο χειμερινό πρόγραμμα

Η Germanwings εγκαινιάζει πτήσεις προς Εδιμβούργο και Κοπεγχάχη από Κολονία/ Βόννη

Οι λάτρεις της βόρειας Ευρώπης μπορούν πλέον να αναμένουν με ανυπομονησία τις χαμηλότερες τιμές από Κολονία/ Βόννη προς την Κοπεγχάγη και το Εδιμβούργο. Στο χειμερινό της πρόγραμμα, που τίθεται σε […]

Οι λάτρεις της βόρειας Ευρώπης μπορούν πλέον να αναμένουν με ανυπομονησία τις χαμηλότερες τιμές από Κολονία/ Βόννη προς την Κοπεγχάγη και το Εδιμβούργο. Στο χειμερινό<...> της πρόγραμμα, που τίθεται σε εφαρμογή από τις 31 Οκτωβρίου 2011, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings θα περιλαμβάνει 4 πτήσεις εβδομαδιαίως προς αυτούς τους προορισμούς, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Πλέον η Germanwings θα ελέγχει δύο από τις πιο ελκυστικές πόλεις στη διάρκεια του χειμώνα, δύο πόλεις ιδιαίτερα δημοφιλείς και σε παραθεριστές και σε μοντέρνους επιχειρηματίες ταξιδιώτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024