Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ NetJets Europe επεκτείνει τις πωλήσεις και επενδύσεις της στην Ελλάδα
Μερική ιδιοκτησία αεροσκάφους

Η NetJets Europe επεκτείνει τις πωλήσεις και επενδύσεις της στην Ελλάδα

Η NetJets Europe, μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικής αεροπορίας στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τα σχέδια της για επέκταση των πωλήσεων και των επενδύσεων της εταιρείας στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η αεροπορική εταιρεία […]

Η NetJets Europe, μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικής αεροπορίας στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τα σχέδια της για επέκταση των<...> πωλήσεων και των επενδύσεων της εταιρείας στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η αεροπορική εταιρεία διόρισε την κ. Κατερίνα Μυτιληναίου στη θέση της Αντιπροέδρου Πωλήσεων, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Με συνεχή ανοδική πορεία στην περιοχή τα τελευταία τέσσερα έτη, η NetJets Europe έχει παρουσιάσει αύξηση κατά 33% στην Ελλάδα, ενώ ο αριθμός πτήσεων από την αρχή του έτους συνεχίζει και αυξάνεται κάθε μήνα.

Με αυξημένο ενδιαφέρον για την περιοχή κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η NetJets Ευρώπη έχει αυξηθεί σημαντικά κατά 33% στην Ελλάδα και από την αρχή του έτους, ο αριθμός των πτήσεων παρουσιάζει αύξηση κάθε μήνα. Με 2.236 πτήσεις από και προς την Ελλάδα το περασμένο έτος, η Αθήνα ήταν ο πιο πολυσύχναστος προορισμός με το 50% της πτητικής δραστηριότητας να πραγματοποιείται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ένα επαναστατικό επιχειρηματικό μοντέλο: Μερική ιδιοκτησία σε αεροσκάφος
Από το 1986, όταν η NetJets πρώτη εφάρμοσε την ιδέα της μερικής ιδιοκτησίας σε αεροσκάφος, ιδιώτες και επιχειρηματίες απολαμβάνουν όλα τα προνόμια και την άνεση κατοχής ενός δικού τους αεροσκάφος, σε χαμηλότερο κόστος. Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος μπορεί να πραγματοποιεί 800 ώρες πτήσεις το έτος, όμως κατά μέσο όρο οι ιδιοκτήτες δεν το χρησιμοποιούν περισσότερες από 160 ώρες.

Η συμμετοχή με μορφή μερικής ιδιοκτησίας σε αεροσκάφος της NetJets παρέχει πρόσβαση σε έναν παγκόσμιο στόλο 800 αεροσκαφών, προσφέροντας τα ουσιαστικά οφέλη ιδιοκτησίας αεροσκάφους, άνευ των διοικητικών προβλημάτων, με υψηλότερη αξία για τον πελάτη.

Βασισμένο σε ένα διεθνές δίκτυο αεροσκαφών, το μοντέλο της μερικής ιδιοκτησίας έχει επιτρέψει στη NetJets Europe να μειώσει το κόστος των ιδιωτικών αερομεταφορών, γεγονός που καθιστά την εν λόγω υπηρεσία οικονομικά αποδοτική και προσιτή σε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά. Με τη NetJets Europe οι πελάτες πληρώνουν μόνο για τη χρήση του αεροσκάφους, με πλήρη διαφάνεια, καθιστώντας το μοντέλο πιο επίκαιρο από ποτέ στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο του μοντέλου μερικής ιδιοκτησίας, η NetJets Europe προσφέρει επίσης «Την Κάρτα Ιδιωτικού Αεροσκάφους», που είναι ο ιδανικός τρόπος εισαγωγής των ιδιωτών στην εμπειρία της NetJets Europe, χωρίς μακροπρόθεσμη υποχρέωση. Οι τιμές ξεκινούν από 118.000 ευρώ για 25 ώρες συνολικής διάρκειας πτήσης σε αεροσκάφος (τζετ) ελαφρού τύπου.

Ο Chief Operating Officer της NetJets Europe,κ. Graeme Weston, δήλωσε: “Λειτουργούμε μια επιχείρηση που `γλιτώνει χρόνο` και προσφέρουμε στις εταιρείες μια απλή λύση για την ενίσχυση της παραγωγικότητας των στελεχών τους. Για στελέχη και επιχειρηματίες που εργάζονται 80 και πλέον ώρες την εβδομάδα, που διαθέτουν ήδη έναν βοηθό και ένα blackberry, το να πετούν ιδιωτικά είναι το επόμενο απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο τους. Πιστεύουμε ότι προσφέροντας στον επιχειρηματικό κόσμο την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά το χρόνο τους, τους επιτρέπουμε να είναι ακόμα περισσότερο παραγωγικοί- και αυτό δημιουργεί πραγματική αξία”.

Ο διορισμός της κας Μυτιληναίου σηματοδοτεί τη δέσμευση της NetJets Europe να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για τις υπηρεσίες από εγχώριες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η κα Κατερίνα Μυτιληναίου, αντιπρόεδρος της NetJets Europe για την Ελλάδα, σημείωσε: “Η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά, δεδομένου ότι είναι μια πύλη προς τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή για τις τοπικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Δυτική Ευρώπη. Παράλληλα, διαπιστώνουμε επίσης ένα σημαντικό όγκο πτήσεων στο εσωτερικό της χώρας, ιδίως μεταξύ των νησιών και της Αθήνας. Με τις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες να προχωρούν σε περικοπές δρομολογίων, η NetJets Europe προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα άμεσης πρόσβασης σε 5.000 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο και εγγυημένη διαθεσιμότητα αεροσκάφους εντός 10 ωρών οπουδήποτε στην Ευρώπη, 365 ημέρες το χρόνο, 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024