Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟμαδικές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από την easyJet

Ομαδικές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από την easyJet

Θέλοντας να εξελίξει την διαδικασία κρατήσεων εισιτηρίων, η αεροπορική εταιρία easyJet ανακοίνωσε πρόσφατα την δυνατότηταπραγματοποίησης ομαδικών κρατήσεων από τους επιβάτες της. Έτσι, είναι τώρα δυνατό να πραγματοποιηθεί μια κράτηση για […]

Θέλοντας να εξελίξει την διαδικασία κρατήσεων εισιτηρίων, η αεροπορική εταιρία easyJet ανακοίνωσε πρόσφατα την δυνατότητα<...>πραγματοποίησης ομαδικών κρατήσεων από τους επιβάτες της.

Έτσι, είναι τώρα δυνατό να πραγματοποιηθεί μια κράτηση για περισσότερα από 40 άτομα, γεγονός που αναμένεται να εξυπηρετήσει πολλούς, καθώς υπάρχουν μεγάλα γκρουπ ταξιδιωτών, που ταξιδεύουν για διακοπές, για συνέδρια, για αθλητικές διοργανώσεις, και για άλλους λόγους. Πιο συγκεκριμένα μια ομαδική κράτηση στην easyJet παρέχει σε κάποιον την δυνατότητα:


  • Να γνωρίζει το ακριβές ποσό των εισιτηρίων από την αρχή της κράτησης

  • Να γνωρίζει τον μέσο όρο ναύλων, που αντιστοιχεί στο κάθε ένα άτομο
  • Να εξασφαλίζει εγγύηση για τον αριθμό των καθισμάτων που απαιτούνται

  • Να πραγματοποιείται η κράτηση και πληρωμή με μία μόνο συναλλαγή

Ακολουθώντας την τάση των μεμονωμένων ταξιδιωτών να κάνουν κρατήσεις μέσω του Internet για να πετύχουν την καλύτερη προσφορά στις τιμές, έτσι και οι πράκτορες, που διακινούν γκρουπ, εκτιμάται πως θα αποφύγουν τα παραδοσιακά πακέτα και θα προτιμήσουν τον νέο τρόπο κράτησης, που προσφέρει η easyJet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024