Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣύμφωνος και ο Λιλλήκας για την αλλαγή ονόματος της Helios

Σύμφωνος και ο Λιλλήκας για την αλλαγή ονόματος της Helios

Πολύ καλά έπραξε ο Έφορος Εταιριών και ενέκρινε την αλλαγή του ονόματος της αεροπορικής εταιρίας Helios Airways σε Ajet, ανέφερεσε προχτεσινές δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας […]

Πολύ καλά έπραξε ο Έφορος Εταιριών και ενέκρινε την αλλαγή του ονόματος της αεροπορικής εταιρίας Helios Airways σε Ajet, ανέφερε<...>σε προχτεσινές δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λιλλήκας, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε “η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα είναι σαφέστατη και οποιαδήποτε άρνηση του Εφόρου θα ήταν παραβίαση του νόμου από πλευράς του Εφόρου, δηλαδή από πλευράς του κράτους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων περί ευθυνών της Helios Airways για την περσινή τραγωδία στο Γραμματικό και το σχετικό πόρισμα, που αναμένεται να εκδοθεί ο κ. Λιλλήκας υπογράμμισε πως εάν το πόρισμα είναι καταδικαστικό η εταιρία θα υποστεί όλες τις πρόνοιες του νόμου και θα οδηγηθεί και στο Δικαστήριο αν έχει ποινικές ευθύνες, ή οτιδήποτε άλλο ποινικές ευθύνες”.

“Το ότι άλλαξε το όνομα”, εξήγησε, ,I>”δεν έχει διαγραφεί ή δεν έχει γλιτώσει από οποιαδήποτε πιθανή ευθύνη, από καμία. Η αλλαγή του ονόματος δεν αποσείει από τον οποιοδήποτε την ανάληψη ευθυνών για προηγούμενες πράξεις του. Αυτό είναι σαφέστατο στο νόμο και δεν αφορά μόνο τις αεροπορικές εταιρίες, αφορά όλες τις εταιρίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024