Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο χρυσό σήμα της Austrian Airlines παραδόθηκε στον αποχωρώντα Γενικό Διευθυντή της

Το χρυσό σήμα της Austrian Airlines παραδόθηκε στον αποχωρώντα Γενικό Διευθυντή της

Σε δεξίωση που δόθηκε στο ξενοδοχείο Grand Bretagne, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο από 10ετίας Διευθυντής Ελλάδος της Austrian Airlines, κ. Viktor Ziegler, μετά από 25ετή επιτυχημένη πορεία στην εταιρία […]

Σε δεξίωση που δόθηκε στο ξενοδοχείο Grand Bretagne, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο από 10ετίας Διευθυντής Ελλάδος της<...> Austrian Airlines, κ. Viktor Ziegler, μετά από 25ετή επιτυχημένη πορεία στην εταιρία αποχαιρέτησε, λόγω συνταξιοδότησής, τους 200 και πλέον φίλους και συνεργάτες, που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν η Αυτού Εξοχότης, ο Πρέσβης της Αυστρίας Dr. Herbert Kroll με τη σύζυγο του, ο γνωστός Αυστριακός καλλιτέχνης κ. Helmut Kand, στελέχη ξένων αεροπορικών εταιριών στην Αθήνα, καθώς και σύσσωμη η ελληνική οικογένεια της Austrian Airlines, ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των M.M.E.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Ν.Α. Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής κ. Gerhard Aigner, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκπροσωπώντας την κεντρική διοίκηση της Austrian Airlines, μίλησε για την 25χρονη προσφορά του κ. Viktor Ziegler στην εταιρία, και σε ένδειξη αναγνώρισης του προσέφερε το χρυσό σήμα της εταιρίας.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής Ελλάδος κ. Volker Muhle, χαιρέτησε τον αποχωρώντα και τον ευχαρίστησε για την ομαλή και εξαιρετικά επαγγελματική παράδοση αρμοδιοτήτων, και δεσμεύτηκε να είναι παραγωγικός και αποτελεσματικός για τον εθνικό αερομεταφορέα της Αυστρίας, συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου του.

Μάλιστα, ο κ. Viktor Ziegler φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους φίλους και συνεργάτες του, απαγγέλνοντας ένα ποίημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024