Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑνακοίνωση της Emirates για την πτήση ΕΚ521 στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
Αεροπορικές εταιρείες

Ανακοίνωση της Emirates για την πτήση ΕΚ521 στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Οι 282 επιβάτες και τα 18 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Εξαιτίας του περιστατικού, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Dubai παρέμεινε κλειστό για μερικές ώρες και κάποιες πτήσεις ακυρώθηκαν, καθυστέρησαν ή κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.

“Συμβάν καταγράφηκε κατά την προσγείωση της πτήσης ΕΚ521 της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Dubai στις 12:45 τοπική ώρα. Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στη βοήθεια του προσωπικού της Emirates και του Διεθνούς Αεροδρομίου του Dubai.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300 με στοιχεία νηολογίου A6-EMW και κινητήρες Rolls-Royce Trent 800, ταξίδευε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Trivandrum της πόλης Thiruvananthapuram της Ινδίας, με προορισμό το Dubai, μεταφέροντας 282 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα.

Το τύπου Boeing αεροσκάφος παραδόθηκε στην Emirates τον Μάρτιο του 2003. Τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους διαθέτουν εξαιρετική εμπειρία, αριθμώντας περισσότερες από επτά χιλιάδες ώρες πτήσης ο καθένας. Η Emirates βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του συμβάντος.

Εξαιτίας του περιστατικού, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Dubai παρέμεινε κλειστό για μερικές ώρες και κάποιες πτήσεις ακυρώθηκαν, καθυστέρησαν ή κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, ενώ η λειτουργία του Αεροδρομίου άρχισε να επανέρχεται σταδιακά από τις 18:30 τοπική ώρα. Πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της, καθώς και σε όλους τους social media λογαριασμούς της.

Αυτή τη στιγμή παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα η φροντίδα των επιβατών και του πληρώματος καθώς και των οικογενειών τους”.

Δηλώσεις του προέδρου και CEO της Emirates, Sheikh Ahmed Bin Saeed Al-Maktoum’s, σχετικά με το περιστατικό στην πτήση ΕΚ521

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024