Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπετειακή προσφορά για τα 15 χρόνια της Star Alliance
Διαγωνισμός διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων

Επετειακή προσφορά για τα 15 χρόνια της Star Alliance

Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για τα 15 χρόνια της Star Alliance, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα VIP ταξίδι για 15 άτομα, εισιτήρια “Round the World” και πολλά άλλα δώρα.

Ενόψει του εορτασμού της 15ης επετείου της, η Star Alliance επιθυμεί να ευχαριστήσει τους επιβάτες της για την πιστότητά τους εδώ και 15 χρόνια. Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της, το δίκτυο διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων με πολλα δώρα.

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλή και δεν προϋποθέτει την πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού. Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι να επισκεφθεί κανείς το δικτυακό τόπο www.staralliance.com/en/15th-anniversary/ και να είναι εγγεγραμμένο μέλος σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τακτικών επιβατών των αεροπορικών εταιρειών που είναι μέλη της Star Alliance. Εάν δεν είναι εγγεγραμμένος σε κάποιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών, μπορεί να εγγραφεί στο πλαίσιο της διαδικασίας καταχώρισης της συμμετοχής του.

Αφού δηλώσουν συμμετοχή, οι συμμετέχοντες ξεκινούν την αναζήτηση του εικονικού μυστηριώδους αεροπλάνου που βρίσκεται κρυμμένο σε κάποιον προορισμό του δικτύου της Star Alliance. Απαντώντας σωστά σε τρεις ερωτήσεις σχετικά με τη Star Alliance, οι συμμετέχοντες αυξάνουν τις πιθανότητες να εντοπίσουν την ακριβή θέση του αεροπλάνου. Κάθε σωστή απάντηση δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μεγεθύνουν τον χάρτη και να πλησιάσουν στην περιοχή όπου είναι κρυμμένο το αεροπλάνο. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες τοποθετούν μια πινέζα στο σημείο που πιστεύουν ότι βρίσκεται το αεροπλάνο. Για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν, οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν από κάποιον φίλο τους να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, κερδίζοντας έτσι την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια δεύτερη πινέζα στον χάρτη. Μετά το πέρας του διαγωνισμού, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουνίου 2012, οι συμμετέχοντες που τοποθέτησαν τις 17 πινέζες που βρίσκονται πιο κοντά στην ακριβή θέση του αεροπλάνου θα κερδίσουν ένα από τα δώρα.

Ο συμμετέχων που τοποθέτησε την πινέζα που βρίσκεται πιο κοντά στο αεροπλάνο κερδίζει το πρώτο βραβείο, ένα αξέχαστο VIP ταξίδι για 15 άτομα. Ο νικητής μαζί με 14 φίλους του μπορεί να επιλέξει να επισκεφθεί οποιοδήποτε από τα 27 διαφορετικά φεστιβάλ που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Το πακέτο περιλαμβάνει εισιτήρια μετ’επιστροφής στη Διακεκριμένη θέση, διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και VIP εξυπηρέτηση στην εκδήλωση.

Το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού είναι ένα εισιτήριο “Round the World” (RTW) για δύο άτομα στη Διακεκριμένη θέση. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει τη διαδρομή του εισιτηρίου του (σύμφωνα με τους κανόνες των ναύλων RTW για δρομολόγιο έως 39.000 μιλίων ανά άτομο) και να συμπεριλάβει μια στάση σε ένα από τα 27 φεστιβάλ του διαγωνισμού. Άλλα 15 άτομα κερδίζουν εισιτήρια μετ’επιστροφής για δύο άτομα για να επισκεφθούν δύο από τα 27 φεστιβάλ του διαγωνισμού.

Τα 27 φεστιβάλ που επιλέχθηκαν συνδέονται με πολιτιστικές εκδηλώσεις και παραδόσεις των χωρών καταγωγής των υφιστάμενων και μελλοντικών αεροπορικών εταιρειών μέλη της Star Alliance:
– Abu Simbel Festival (εορτασμός των γενεθλίων ενός αιγύπτιου βασιλιά), Ναός Abu Simbel, Αίγυπτος
– Chinese New Year (Κινέζικο Νέο Έτος), Πεκίνο, Κίνα
– Chingay Parade, Σιγκαπούρη
– Dubrovnik Summer Festival, Dubrovnik, Κροατία
– Φεστιβάλ Επιδαύρου, Επίδαυρος, Ελλάδα
– Ethiopian Music Festival, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
– Festa de Sao Joao, Πόρτο, Πορτογαλία
– Hwacheon Ice Festival, Hwacheon, Νότια Κορέα
– International Troy Festival, Canakkale, Τουρκία
– Kaapse Klopse (μουσική παρέλαση Κέιπ Τάουν), Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
– Kentucky Derby, Louisville, ΗΠΑ
– Kiruna Snow Festival, Kiruna, Σουηδία
– Kurentovanje (καρναβάλι με παραδοσιακό χρώμα), Λιουμπλιάνα, Σλοβενία
– Loy Krathong, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
– Mardi Gras, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ
– Medellin Flower Fair, Medellin, Κολομβία
– Montreal Jazz Festival, Μόντρεαλ, Καναδάς
– Montreux Jazz Festival, Montreux, Ελβετία
– Nebuta Matsuri, Aomori City, Ιαπωνία
– Oktoberfest, Μόναχο, Γερμανία
– Ommegang Pageant, Βρυξέλλες, Βέλγιο
– Panama Carnival, Panama City, Παναμάς
– Rio Carnival, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
– Savonlinna Opera Festival, Savonlinna, Φινλανδία
– Vienna Opera Ball, Βιέννη, Αυστρία
– Wianki festival, Κρακοβία, Πολωνία
– World of Wearable Art Show, Ουέλινγκτον, Νέα Ζηλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024