Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςHellas Airlines: Νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους
Με έδρα τον Βόλο, η εταιρεία θα πετά με Airbus 320

Hellas Airlines: Νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους

Νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, με ονομασία Hellas Airlines ξεκινά πτήσεις με βάση της στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καταρχάς προς εσωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο) και αργότερα και εξωτερικό.

Στις 15 Ιανουαρίου 2013 αναμένεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις της νεοϊδρυθείσας αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Hellas Airlines, που θα έχει τη βάση της στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Όπως ανήγγειλε ο πρόεδρος της εταιρείας, πιλότος κ. Βασίλης Ραλάκης, κατά την παρουσίαση της νέας επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον Βόλο, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι χαμηλές και η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο θα είναι δωρεάν. Η εταιρία θα παρέχει μία –χαμηλή- τιμή για όλες τις πτήσεις, όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες για το εσωτερικό και μία για το εξωτερικό, δε θα λείπουν όμως και τα πακέτα προσφορών, για όσους θέλουν να συνδυάσουν σε μία τιμή, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και μετακίνηση. Ενδεικτικά, η τιμή του εισιτηρίου για την πτήση για Αθήνα, μετ’επιστροφής, θα είναι στα 50 ευρώ και για το Ηράκλειο στα 80, ενώ για προορισμούς εξωτερικού, όπως η Ρώμη, στα 120 ευρώ.

Πιο αναλυτικά και όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι πτήσεις εσωτερικού θα είναι προς και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο, ενώ για το εξωτερικό αναμένεται να υπάρξουν πτήσεις για Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα και αλλού.

Όπως επισήμανε ο κ. Ραλάκης, θα υπάρξουν συνολικά 200 θέσεις εργασίας περίπου, οι οποίες στόχος είναι να καλυφθούν από Θεσσαλούς εργαζόμενους με τα απαιτούμενα προσόντα. Εκτιμάται ότι έως τέλη Αυγούστου η εταιρεία θα συγκεκριμενοποιήσει το γκρουπ των συνεργατών της, ενώ γίνονται συζητήσεις για συμφωνίες και με ντόπιες επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων, για τη διάθεση τοπικών προϊόντων (όπως της ΕΨΑ, του Ολύμπου, της ΕΒΟΛ, της ΔΗΜΗΤΡΑΣ κ.ά.) στους επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024