Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ θέση Extra Economy της SAS καλύτερη στον κόσμο
Μεγαλύτερη άνεση, περισσότερος χώρος για τα πόδια και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες

Η θέση Extra Economy της SAS καλύτερη στον κόσμο

Η SAS κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Best Airline fro Premium Economy" σε διεθνή έρευνα, με την κατηγορία Extra Class.

Η θέση Economy Extra για δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων της Scandinavian Airlines ονομάστηκε η καλύτερη του κόσμου σε νέα έρευνα από την Global Traveler. Πάνω από 36.000 τακτικοί επιβάτες συμμετείχαν στην έρευνα, εκ των οποίων σχεδόν όλοι ταξιδέυουν σε κατηγορία άλλη από την Economy.

Η SAS κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Best Airline fro Premium Economy”, με την κατηγορία Extra Class. Η εταιρεία ήταν μία από τις πρώτες αεροπορικές στον κόσμο που εισήγαγε μια κατηγορία premium στη θέση Economy ήδη από το 2001, η οποία και είναι διαθέσιμη σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μεταξύ Σκανδιναβίας, της Ασίας και των ΗΠΑ.

“Το βραβείο αυτό αποτελεί τιμή για τη SAS, ειδικά δεδομένου ότι μας ψήφισαν οι τακτικοί αεροπορικοί επιβάτες. Η Economy Extra είναι αγαπητό προϊόν τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στους ταξιδιώτες αναψυχής, που θέλουν μεγαλύτερη άνεση, περισσότερο χώρο για τα πόδια και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες από ό,τι στην οικονομική θέση, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή”, λέει ο Rickard Gustafson, διευθύνων σύμβουλος της Scandinavian Airlines.

Οι θέσεις Economy Extra στις υπερατλαντικές πτήσεις της SAS βρίσκονται σε μια ξεχωριστή καμπίνα με ευρύτερες θέσεις από ό,τι στην Economy, περισσότερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερη επιλογή γευμάτων και ποτών και audio/video-on-demand ψυχαγωγία. Οι επιβάτες της Economy Extra μπορούν επίσης να έχουν προτεραιότητα στον έλεγχο ασφαλείας, να ταξιδεύουν με περισσότερες αποσκευές και να κερδίζουν περισσότερους πόντους EuroBonus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024