Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓαστρονομική εκδήλωση της Electrolux στην Αράχωβα

Γαστρονομική εκδήλωση της Electrolux στην Αράχωβα

Η Electrolux Hellas S.A. – Professional Appliances στηρίζει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξιδίου, το Chef’s Club Ελλάδας (και ακόμη πιο δυναμικά τώρα, καθότι ο Όμιλος Electrolux παγκοσμίως συνεργάζεται με την […]

Η Electrolux Hellas S.A. – Professional Appliances στηρίζει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξιδίου, το Chef’s Club Ελλάδας (και ακόμη πιο δυναμικά τώρα, καθότι ο Όμιλος Electrolux παγκοσμίως συνεργάζεται με την WACS) και το Δήμο Αράχωβας, που περιλαμβάνει το Δίστομο και Αντίκυρα. Το γαστρονομικό γεγονός στην πλατεία της Αράχωβας το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου είχε μεγάλη προσέλευση και επιτυχία. Η εταιρεία ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή, τους προαναφερόμενους, τον κ. Ηλία Μαμαλάκη, τις υπόλοιπες φίλες εταιρείες τροφίμων και ποτών που συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους συνεργάτες της κ.κ. Κώστα και Γιώργο Αποστόλου, Γιώργο Σχοινά “για τις άψογες επαγγελματικές τους εργασίες εγκατάστασης και άλλες υπηρεσίες τους, ώστε να εξυπηρετηθεί και να ευχαριστηθεί με την ψυχή του, το μεγάλο πλήθος των επισκεπτών”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024