Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠεραιτέρω επέκταση της Louis Catering στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Περαιτέρω επέκταση της Louis Catering στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Σε επέκταση των δραστηριοτήτων της προχώρησε η Louis Catering στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” με την ανάληψη της διαχείρισης και λειτουργίας ενός ακόμη χώρου εστίασης. Το νέο εστιατόριο, συνολικής […]

Σε επέκταση των δραστηριοτήτων της προχώρησε η Louis<.> Catering στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την<...> ανάληψη της διαχείρισης και λειτουργίας ενός ακόμη χώρου εστίασης. Το νέο εστιατόριο, συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. θα προσφέρει a la carte Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα και θα χρησιμοποιούνται Ελληνικής κυρίως προέλευσης προϊόντα.

Το εστιατόριο αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου 2002. Το "Olive Tree", όπως ονομάζεται το εστιατόριο, χωρητικότητας 90 ατόμων, βρίσκεται σε προνομιούχο θέση στο τρίτο επίπεδο του αεροδρομίου, με θέα το διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης. Θα απευθύνεται κυρίως στους επιβάτες εκείνους, που θα έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να απολαύσουν ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο. Ωστόσο, θα εξυπηρετούνται και οι επιβάτες που δεν θα έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, καθώς ορισμένα πιάτα θα ετοιμάζονται και θα σερβίρονται μέσα σε 10 λεπτά.

Ειδική φροντίδα δίδεται και στους επιβάτες που είναι χορτοφάγοι. Το μενού περιλαμβάνει εξειδικευμένα πιάτα, τα οποία σηματοδοτούνται με πράσινο χρώμα.
Το εστιατόριο θα λειτουργεί από τις 5 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και εκτός από την Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα που θα σερβίρει κατά τη διάρκεια του γεύματος και του δείπνου, τις υπόλοιπες ώρες θα λειτουργεί και ως καφετερία.

Υπενθυμίζεται ότι η Louis Catering λειτουργεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το Food Village με έξι χώρους εστίασης και ένα μπαρ στο κυρίως κτίριο των αναχωρήσεων, καθώς και το Louis Express στο κτίριο Satellite. Εκτός από το "Ελευθέριος Βενιζέλος", η Louis Catering δραστηριοποιείται επίσης και στα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας, της Πάφου, της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, του Ηρακλείου, της Βαρσοβίας, της Μόσχας, της Βουδαπέστης και της Χουργάντα στην Αίγυπτο. Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει χώρους εστίασης και σε δύο ακόμα αιγυπτιακά αεροδρόμια, στο Σαρμ Ελ Σέιχ και στο Ασουάν. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Βαρσοβίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024