Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυμπόσιο για τον τουρισμό το περιβάλλον και την κοινωνική ανάπτυξη

Συμπόσιο για τον τουρισμό το περιβάλλον και την κοινωνική ανάπτυξη

Πρόσφατα έγινε στην Θεσσαλονίκη από την Εταιρία Περιβαλλοντικής Έρευνας και Ενημέρωσης “Οικοτοπία” και το Ινστιτούτο Goethe Inter Nationes συμπόσιο με θέμα “Τουρισμός, περιβάλλον και κοινωνική ανάπτυξη”. Κατά τη διάρκεια του […]

Πρόσφατα έγινε στην Θεσσαλονίκη από την Εταιρία Περιβαλλοντικής Έρευνας και Ενημέρωσης “Οικοτοπία” και το Ινστιτούτο Goethe Inter Nationes συμπόσιο<...> με θέμα “Τουρισμός, περιβάλλον και κοινωνική ανάπτυξη”.

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την σύνδεση του τουρισμού με την πληθυσμιακή και παραγωγική ανάπτυξη των ορεινών οικισμών και της “ήπιας” διαχείρισης των ορεινών τοπίων και οικοσυστημάτων.

Στο συνέδριο μίλησαν ο καθηγητής της Εμπορικής και Εφαρμοσμένης Επιστήμης του Τουρισμού Καρλχάιντς Βόλερ, ο συγγραφέας και διευθυντής του περιοδικού “Οικοτοπία” Γιάννης Σχίζας, ο αρχιτέκτων πολεοδόμος και προϊστάμενος του τμήματος Προγραμματισμού Τουριστικής Ανάπτυξης του ΕΟΤ Αλέξιος Χατζηδάκης, ο υπεύθυνος Περιβάλλοντος LTU-Touristik Gmbh Αντρέας Μούζελερ και το στέλεχος του Ελληνικού Κέντρου Βιότοπων – Υγροτόπων Στέφανος Φωτίου. Τη συζήτηση συντόνισε ο καθηγητής Γενικής και Πολιτικής Κοινωνιολογίας του ΑΠΘ Ζήσης Παπαδημητρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024