Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑέρας ανανέωσης στο Amarilia Hotel

Αέρας ανανέωσης στο Amarilia Hotel

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο ανακαίνισης, στο ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη, στους δύο τελευταίους ορόφους, όπου βρίσκονται οι σουίτες και 40 από τα 100 δωμάτια του ξενοδοχείου, με τη μαγευτική θέαστον […]

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο ανακαίνισης, στο ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη, στους δύο τελευταίους ορόφους, όπου βρίσκονται οι σουίτες και 40 από τα 100 δωμάτια του ξενοδοχείου, με τη μαγευτική θέα<...>στον Σαρωνικό.

Ξύλινα πατώματα, διπλά ηχομονωτικά τζάμια σε παράθυρα και βεράντες, νέα μοντέρνα επίπλωση και τηλεοράσεις LCD 26` είναι μερικές μόνο από τις παρεμβάσεις που έγιναν. Υπερμοντέρνος εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκε για τη ριζική ανακαίνιση στα μπάνια, ενώ αποκλειστική σειρά καλλυντικών είναι στη διάθεση των επισκεπτών. Επίσης, ξεχωριστή σειρά περιποίησης περιμένει και τους μικρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στους επόμενους δέκα μήνες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης και στους υπόλοιπους ορόφους.

Το Amarilia Hotel, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, δουλειάς ή αναψυχής των επισκεπτών του, παρέχει ελεύθερη χρήση υπηρεσιών internet σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου.

Ακόμα, στις τρεις πλήρως τεχνικά εξοπλισμένες αίθουσες, με άπλετο φυσικό φως, μπορούν να φιλοξενηθούν συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα γαμήλιων και άλλων δεξιώσεων είτε στην αίθουσα δεξιώσεων, χωρητικότητας 350 ατόμων, είτε στο χώρο της πισίνας, με το υγρό στοιχείο να προσφέρει μια ξεχωριστή δροσερή ατμόσφαιρα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024