Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτην όμορφη παραλία της Ρόδας του Δήμου Θιναλίων Κέρκυρας θα φιλοξενηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά

Στην όμορφη παραλία της Ρόδας του Δήμου Θιναλίων Κέρκυρας θα φιλοξενηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά

Στην όμορφη παραλία της Ρόδας του Δήμου Θιναλίων Κέρκυρας θα φιλοξενηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος, μία από τις πέντε μεγάλες διοργανώσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος «Μπίτς βόλευ». Πρόκειται για ένα […]

Στην όμορφη παραλία της Ρόδας του Δήμου Θιναλίων Κέρκυρας θα φιλοξενηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος, μία από τις πέντε μεγάλες διοργανώσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος «Μπίτς βόλευ». Πρόκειται για ένα από τα πέντε τουρνουά MASTERS του «Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volleyball Ανδρών-Γυναικών 2008», που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου και στο οποίο θα δώσουν το παρόν, τα μεγαλύτερα ονόματα, σε πανελλαδικό επίπεδο, αυτού του τόσο δημοφιλούς και θεαματικού καλοκαιρινού αθλήματος. Το τουρνουά είναι μια σημαντικότατη και πανελλήνιας εμβέλειας αθλητική διοργάνωση, που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Θιναλίων και της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης(ΕΟΠΕ) -που έχει την αρμοδιότητα αυτών των διοργανώσεων, καθώς και με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και τη χορηγία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024