Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαινίστηκε πλήρως το Εlectra Palace

Ανακαινίστηκε πλήρως το Εlectra Palace

Μετά την εκ βάθρων ανακαίνιση, η οποία διήρκεσε έξι μήνες, το ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη επαναλειτούργησε με νέο πρόσωπο. Τα δωμάτια, σε κλασσικό στυλ, είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένα με […]

Μετά την εκ βάθρων ανακαίνιση, η οποία διήρκεσε έξι μήνες, το ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη επαναλειτούργησε με νέο<...> πρόσωπο.

Τα δωμάτια, σε κλασσικό στυλ, είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (data ports, Pay TV κ.λπ), ενώ για όσους επιθυμούν 24ωρη γραμματειακή εξυπηρέτηση, business center και έξτρα παροχές, δημιουργήθηκαν τα δωμάτια “Executive”. Οι συνεδριακοί χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν συνέδρια έως 300 άτομα και δεξιώσεις έως 500 άτομα, ενώ για επιχειρηματικές συναντήσεις λιγότερων ατόμων δημιουργήθηκαν ειδικοί χώροι με πλήρη εξοπλισμό που μπορούν να λειτουργήσουν και ως prive χώροι εστιάσεως. Όσον αφορά στους λοιπούς χώρους εστίασης υπάρχει τo εστιατόριο που σερβίρει μεσογειακά πιάτα, το café επί της πλατείας για πιο γρήγορα snacks που, επίσης, λειτουργεί όλη την ημέρα, και το νέο μπαρ σε εγγλέζικο στυλ με πιάνο.

Οι δύο νέες πάντως καινοτομίες που έρχονται για πρώτη φορά να προστεθούν στο ξενοδοχείο, είναι το Spa, με εσωτερική πισίνα, παροχές massage και θεραπείες ομορφιάς, καθώς και το Roof Garden, που θα λειτουργεί μόνο τους θερινούς μήνες από το πρωί για μπάνιο στην εξωτερική πισίνα μέχρι το βράδυ για δείπνο al fresco με θέα στο Θερμαϊκό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024