Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοίγει το Golden Tulip Electra Palace στην Αθήνα

Ανοίγει το Golden Tulip Electra Palace στην Αθήνα

Ανοίγει στις 17 Ιουλίου 2003, μετά την 18άμηνη πλήρη ανακαίνιση του το ξενοδοχείο Golden Tulip Electra Palace που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, και είναι μέλος της αλυσίδας από το […]

Ανοίγει στις 17 Ιουλίου 2003, μετά την 18άμηνη πλήρη ανακαίνιση του το ξενοδοχείο Golden Tulip Electra Palace που βρίσκεται στην καρδιά<...> της Αθήνας, και είναι μέλος της αλυσίδας από το 1975.

Αρχικά, ανοίγει η υπάρχουσα πτέρυγα που διαθέτει 105 δωμάτια και 7 νέες σουίτες, ενώ στο τέλος του χρόνου υπολογίζεται ότι θα ανοίξει και η νέα πτέρυγα που θα διαθέτει 60 δωμάτια.

Η πρόσοψη του κτιρίου έχει αλλάξει τελείως υιοθετώντας το νεοκλασικό στυλ, ενώ το βράδυ θα φωτίζεται. Όλες οι σουίτες θα έχουν θέα προς τη Ακρόπολη, ενώ στο λόμπι του ξενοδοχείου θα βρίσκεται και εστιατόριο.

Το Οκτώβριο θα είναι επίσης, έτοιμα και τα spa του ξενοδοχείου με εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, και κέντρο ομορφιάς, ενώ η εξωτερική πισίνα και το roof garden θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο του 2004.

Ο κ. Hans Kennedie, πρόεδρος της αλυσίδας Golden Tulip, τόνισε ότι ‘είμαι πολύ ευχαριστημένος που το ξενοδοχείο Golden Tulip Electra Palace ξανανοίγει. Στο υψηλά ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε, τα ξενοδοχεία πρέπει να επενδύουν για να μπορούν να διατηρήσουν το μερίδιο αγοράς τους είτε με την βελτίωση των υπηρεσιών τους είτε με την αύξηση της δυναμικότητας τους. Με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, η Αθήνα αναπτύσσεται ως τουριστικός προορισμός και είναι πραγματικά αναγκαίο για όλα τα ξενοδοχεία να βελτιωθούν’.

Ο κ. Γιάννης Ρέτσος, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Golden Tulip Electra Palace δήλωσε ότι ‘είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα των ανακαινίσεων. Το ξενοδοχείο απευθύνεται πλέον στον υψηλό τουρισμό, και αποτελεί ένα από τα πρότυπα ξενοδοχεία στην κατηγορία του. Επιπλέον, η ενδυνάμωση του προϊόντος μας σε συνδυασμό με την Golden Tulip θα οδηγήσουν στην επιτυχία’.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024