Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής βράβευση για το Ζακυνθινό ξενοδοχείο Castelli
B.I.D.: Το Castelli αντιπροσωπεύει την επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας

Διεθνής βράβευση για το Ζακυνθινό ξενοδοχείο Castelli

To βραβείο IAE International Arch of Europe Award – Gold Category έλαβε το ξενοδοχείο Castelli στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Ποιότητας B.I.D Business International Directions στη Φρανκφούρτη.

Το ξενοδοχείο Castelli στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου έλαβε το διεθνούς εμβέλειας βραβείο “IAE International Arch of Europe Award” – Gold Category” (“Αψίδα της Ευρώπης/ΙΑΕ”), ως αναγνώριση της δέσμευσής του στην ποιότητα. Η βράβευση έγινε στη Φρανκφούρτη, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Ποιότητας B.I.D Business International Directions.

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει και ενθαρρύνει τον προσανατολισμό των επιχειρήσεων προς την ποιότητα, την ενεργή προσπάθειά τους για συνεχή βελτίωση, καθώς και την δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών τους.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο Castelli είναι η μοναδική επιχείρηση από όλη την Ελλάδα που παραβρέθηκε και βραβεύτηκε στο συγκεκριμένο συνέδριο, ανάμεσα σε εξέχουσες εταιρίες και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Η ελληνική εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το ξενοδοχείο και τη Ζάκυνθο, παρουσία όλων των συνέδρων, 98 επιχειρήσεων από 48 χώρες, και των διακεκριμένων καλεσμένων, με ιδιαίτερα θετική απήχηση.

Η απονέμουσα το βραβείο εταιρεία B.I.D. σχολίασε: “Η Business Initiative Directions απονέμει αυτό το ειδικής μνείας βραβείο στο Castelli, τιμώντας τη σεβαστή συνδρομή του στον επιχειρηματικό κόσμο, τις υψηλές του επιδόσεις και τον επαγγελματισμό που το διακρίνει”, προσθέτοντας: “Το Castelli αντιπροσωπεύει την επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας”.

Η διεθνής διάκριση ποιότητας της BID απονέμεται με βάση τη δέσμευση της βραβευόμενης εταιρείας στα κριτήρια του συστήματος ολικής ποιότητας QC100. Η φιλοσοφία της B.I.D. είναι παρούσα σε 178 χώρες, και η εταιρεία εδρεύει στην Ισπανία, οργανώνοντας ετήσιες παγκόσμιες “συναντήσεις ποιότητας” σε σημαντικές πόλεις (Νέα Υόρκη, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Λονδίνο, Παρίσι και Μαδρίτη), δημιουργώντας έτσι ένα πολύ δυνατό δίκτυο με στόχο την ποιότητα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας B.I.D., κ. Jose E.Prieto, σχολίασε: “Οι βραβευόμενες εταιρείες συμβολίζουν ιδανικά όπως ηγεσία, τεχνολογία και καινοτομία, κάνοντάς τες ‘μοντέλο’ για τον εκάστοτε χώρο τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024