Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕγκαίνια για το πρώτο ξενοδοχείο InterContinental στην Πορτογαλία
Γεύσεις και αρώματα από την Πορτογαλία στο Αthenaeum InterContinental Αthens

Εγκαίνια για το πρώτο ξενοδοχείο InterContinental στην Πορτογαλία

Νέο ξενοδοχείο ανοίγει η InterContinental στην Πορτογαλία και το Athenaeum InterContinental το γοιρτάζει με κρασί Port και σαρδέλες “alla Portuguese” για τους πελάτες του.

Καθώς το Athenaeum InterContinental σχεδιάζει να γιορτάσει τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου της αλυσίδας InterContinental στην Πορτογαλία, 19 ξενοδοχεία του ομίλου έλαβαν χθες περισσότερες από 350 φιάλες κρασί Port και 1.000 κιλά σαρδέλες. Στις 29 Ιουνίου, οι επισκέπτες του Athenaeum InterContinental θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις και αρώματα από την Πορτογαλία στο Café Vienna που βρίσκεται στο Lobby του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας εκλεκτό Port κι  ένα εξαιρετικό μενού 3 πιάτων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σαρδέλες “alla Portuguese” και φρουτοσαλάτα με γλυκό κρασί Madeira.

Ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, γενικός διευθυντής του Athenaeum InterContinental ανέφερε σχετικά: “Επιδιώκοντας καθημερινά να προσφέρουμε αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας και με αφορμή τα εγκαίνια του InterContinental Porto Palacio das Cardosas, σας προσκαλούμε στο Café Vienna να γιορτάσουμε μαζί με γεύσεις και αρώματα από την Πορτογαλία”.

Το InterContinental Porto Palacio das Cardosas είναι το πρώτο ξενοδοχείο υψηλών αξιώσεων στο Πόρτο. Στην καρδιά της πόλης, το InterContinental Porto Palacio das Cardosas απέχει μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Bairro de Barredo και τον ποταμό Douro, γνωστά τουριστικά θέρετρα της περιοχής.

Σε ιδανική τοποθεσία, κοντά στην κεντρική πλατεία, το ανακαινισμένο 250 ετών παλάτι, προσφέρει 105 πολυτελή δωμάτια & 16 σουίτες. Οι επισκέπτες του InterContinental Porto Palacio das Cardosas μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με καφέ και γλυκά στο Café Astoria, συνεχίζοντας με τοπικά εδέσματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και μοναδικά cocktail στο μπαρ με θέα την πλατεία Liberdade.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024