Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕβδομάδα αργεντίνικων γεύσεων στο Athens Ledra Marriott
Εκλεκτά πιάτα από την Αργεντινή στο εστιατόριο Ζέφυρος

Εβδομάδα αργεντίνικων γεύσεων στο Athens Ledra Marriott

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott δίνει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν γεύσεις από τη Νότια Αμερική, εντρυφώντας σε εκλεκτά πιάτα από την Αργεντινή στο εστιατόριο "Ζέφυρος", από τις 25 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2012.

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, μετά από την επιτυχημένη εβδομάδα Αργεντίνικης γευσιγνωσίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ξεκινά μια δεύτερη εβδομάδα μετά από πολλά αιτήματα από τους επισκέπτες του. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής και χορηγός είναι η Air France. Η αργεντίνικη κουζίνα προσφέρει διακριτικές γεύσεις που συνδυάζουν μοναδικά την Ισπανική, Γαλλική και Ιταλική κουζίνα.
 
Τα κυρίως πιάτα αποτελούνται από αυθεντικές παραδοσιακές κοπές κρεατικών τα οποία συνοδεύονται με διάφορες γαρνιτούρες.

Το δείπνο ολοκληρώνουν το salad bar και ο μπουφές με δελεαστικά επιδόρπια. Την Κυριακή μπορεί κανείς να απολαύσει όλες αυτές τις παραδοσιακές συνταγές, σε ένα πλούσιο brunch. Μπορείτε επίσης κανείς να γευθεί φημισμένα αργεντίνικα κρασιά από τις περιοχές Mendoza και Colome Estate. Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η ζωντανή μουσική και οι περίφημοι χορευτές Tango. Στο τέλος της γευστικής αυτής εβδομάδας θα κληρωθεί ένα εισιτήριο μετ’επιστροφής για δύο άτομα για το Μπουένος Αϊρες, που θα περιλαμβάνει διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott του Μπουένος Αϊρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024