Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΓιορτές με παιδικά Xαμόγελα στο Αstir Palace

Γιορτές με παιδικά Xαμόγελα στο Αstir Palace

Ελπίδα, αγάπη, χαρά και πολλά χαμόγελα γέμισαν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αstir Palace τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού. Tην Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007 στελέχη της διοίκησης της Aστήρ Παλάς […]

Ελπίδα, αγάπη, χαρά και πολλά χαμόγελα γέμισαν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αstir Palace τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού. Tην Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007 στελέχη της διοίκησης της Aστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ, υποδέχτηκαν με την πιο μεγάλη<...>τους αγκαλιά 65 παιδάκια από τα Σπίτια Φιλοξενίας Παιδιών σε Κίνδυνο στην Κυλλήνη, τη Νίκαια, τον Καρέα, τα Μελίσσια και το Μαρούσι, για να τους χαρίσουν στιγμές ζεστασιάς, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις.

Μεγάλοι και μικροί διασκέδασαν στην Αίθουσα Alexander Ballroom του ξενοδοχείου Αrion Resort & Spa υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, ενώ οι κλόουν εκπλήρωναν όλες τις επιθυμίες τους για δύο και πλέον ώρες. Γύρω από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο `Αγιος Βασίλης μοίρασε εκ μέρους της διοίκησης σε μικρούς και μεγάλους δώρα και σοκολάτες.

Ζεστά και κρύα εδέσματα, αλλά και γλυκιές λιχουδιές δημιούργησαν μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και όλοι απόλαυσαν λίγες ώρες ευτυχίας με πολλά χαμόγελα από τους μικρούς μας φίλους.

Στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, τα στελέχη της διοίκησης της Αστήρ Παλάς ΑΞΕ επιφύλασσαν και άλλη μία έκπληξη στα παιδιά και τους συνοδούς τους. Χαρίζοντας τις ευχές τους για Καλά Χριστούγεννα και ένα Νέο Έτος γεμάτο υγεία και ευτυχία προσέφεραν την παιδική χαρά του συγκροτήματος, ώστε να αξιοποιηθεί σε ένα από τα Σπίτια Φιλοξενίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024