Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ μεγαλύτερη αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων της Αθήνας αλλάζει πρόσωπο

Η μεγαλύτερη αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων της Αθήνας αλλάζει πρόσωπο

Η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων και συνεδρίων, το ballroom του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental, ανακαινίζεται ριζικά. Οι εργασίες των ανακαινίσεων έχουν ήδη ξεκινήσει από το τέλος του Μαΐου και αφορούν όλο το […]

Η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων και συνεδρίων, το ballroom του ξενοδοχείου Athenaeum<.> InterContinental, ανακαινίζεται ριζικά<...>. Οι εργασίες των ανακαινίσεων έχουν ήδη ξεκινήσει από το τέλος του Μαΐου και αφορούν όλο το επίπεδο –2, δηλαδή την κύρια αίθουσα του ballroom, όλες τις παράπλευρες αίθουσες, τον χώρο του lobby των αιθουσών, καθώς και όλο το επίπεδο –1. Το ύψος της επένδυσης φτάνει τα 950 εκατ. δρχ. και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι έχει ήδη προγραμματιστεί η πρώτη εκδήλωση μετά την ανακαίνιση στις 12 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τα σχέδια και τη διακόσμηση που έχει επιλέξει ο Γάλλος σχεδιαστής Pierre Yves Rochon ο χώρος θα ανανεωθεί μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια για να αποκτήσει ένα ξεχωριστό και πρωτοποριακό ύφος. Νέα χρώματα και έπιπλα, νέα διακόσμηση, υπερσύγχρονος φωτισμός και οπτικοακουστικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, νέα εργονομικά καθίσματα, ρυθμιζόμενα σε ύψος αναλόγια, μέχρι και νέα σειρά μενού από τον executive chef του ξενοδοχείου αποτελούν τα νέα στοιχεία που θα δώσουν άλλη όψη και θα κάνουν τις εκδηλώσεις και τις συνεδριάσεις των 2.200 ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν, μία αξέχαστη εμπειρία.
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι αίθουσες θα διακοσμηθούν με 50 έργα από τη συλλογή του Δάκη Ιωάννου.
Η ανακαίνιση του Athenaeum Ballroom εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου προγράμματος ανακαίνισης του ξενοδοχείου που έχει ξεκινήσει από το 1996 και 1997 με την δημιουργία των δύο Executive Floors στον 6ο και 7ο όροφο του ξενοδοχείου, αλλά και την ανακαίνιση των δωματίων στους 9 συνολικά ορόφους.
Υπολείπεται η ανακαίνιση των δωματίων του 4ου και 5ου ορόφου που θα ολοκληρωθεί ως τον Μάρτιο του 2001, καθώς και η ανακαίνιση των εστιατορίων Pergola και Premiere το πρώτο 3μηνο του 2001. Τέλος, για το 2002 προγραμματίζεται η μερική ανακαίνιση σημείων του κεντρικού lobby του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024